Якщо Твоя настільки... жіночна, що аж не може сідати за кермо, то, будь ласка, не рівняй по ній усіх...
Ет....зараз би і я "наклала" тому пану Flashу...Але не хочу псути собі і йому настромлєніє. Просто він ще не знає як їздять справжні VW-агошоферки, нє, Чортопхай...? Прокатіть би його "с вєтєрком" на Чортотечику чи Гольффераріо разок ... Так що не треба все на нас спихати, ви теж "хароші"...
Sasa, ти хочеш сказати що таки всі жінки абсолютно одинакові, та? Так само як і всі мухики хре...... хароші...? Якщо ти попадався на парочку таких унікальних панянок за кермом, то не треба всіх під одну лінієчку... Я не буду тебе переконувати, мені то якось, фіолєнтово ....
Та чого, нехай їздять, але нехай не роблять з того трагедій, комедій, або вгалі не акцентують на цьому увагу, останнє дял мене є найгіршим. Ну жінка, ну за рулем, ну блондинка, ну що тут такого? Також людина ж. "Женщіна - друг человека панімаєтє"
Я считаю что это глубокое заблуждение=)) Это не означает что слабая половина, и за рулём должна быть слабой. У меня был один случай, после него я поменял свое мнение 0_о
жінки пілоти виступають в DTM (офігенні гонки) думаю немає сенсу обговорювати хто за кермом М чи Ж,дибілів хватає як з тої сторони ,так і з тої.
Раз бачив як жінка вперто через щуп для масла заливала масло. Під машиною море масла і прокльони в сторону німецьких конструкторів що таку малу дірку придумали....
В деяких (можливо в більшості, по власному досвіду) жінок логіка правіша від будь яких законів фізики, математики і всього іншого, що має своє місце в світосприйнятті чоловіків... Хоча трапляються дійсно розумні і тверезо мислячі, з такими аж приємно вести бесіду. Не сприйміть за підлабузництво, але то такі жінки, якраз присутні у нас на форумі)))
От! Саме такої досконалости у спілкуванні з нашими братами молодшими треба досягнути! Не можна перег... перегнати їх усіх у правильні місця для паркування, але треба до того прагнути!