Мені настрій підняло:rofl:. Цитую мовою оригіналу. Мужики, вы только сильно не ржите, вчера своего мужа наконец то уговорила люстру купить, дорогууущую( пол года копили). Поехали в магазин, взяли люстру и на крыльях радости домой, по дороге прихватили коньячку (обмыть это дело). Сели за стол, врезали по 50, потом повторили, ну и говорю, а давай Васек все-таки сегодня повесим, мужик разомлевший, то ли от коньяка, то ли от моего счастья согласился. Поставили стул, на него табуретку, взгромоздился мой на табуретку, а меня заставил ее придерживать. Стою счастливая наблюдаю как мой орел под потолком колдует, (а он почему-то в семейных трусняках был), перевожу взгляд ниже, и что я вижу –– из этих симпатичных трусиков выкатилось яичко, ну я от умиления взяла и так легонечко дала щелбанчика. Мой "ГОРДЫЙ ОРЕЛ" как полетит с этой эстакады, вместе с люстрой, которая расколотилась вдребезги, вскакивает и с остатком люстры ко мне подскакивает. Думала убьет, а он говорит: -Б.. как током пи#д#нуло, прямо до яиц дошло, хорошо не насмерть!
Думала убьет, а он говорит: -Б.. как током пи#д#нуло, прямо до яиц дошло, хорошо не насмерть![/QUOTE]
Шановний NIKOlajko, вже не в паршій темі ваші пости такого смислу не дуже доречні. Якщо вам сподобався даний анекдот тоджі натисніть +1 або -1 автору. Не потрібно ставити "мільйон" смайлів.
Рився на одному форумі по інфі на КПП і наткнувся на такий брєд. Сміявся і плакав, особливо з цієї відповіді (цитую): "p.s. кпп точно 4х ступ, спросил у соседа, а вот про мотор он сказать не смог" Суть коротко (кому лінь переглядати) --- чувак хоче поміняти диск сцеплення, і уточняє у інших його розмір, а потім йде до сусіда питатися чи є 5 передача і який у нього мотор. Ось ссилка http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=128840 АААААААААА.....ааааа, пристрільти мене з пугача :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Приїжджає в автосервіс дама ... До неї підходить майстер: - Що сталося? Чим ми можемо допомогти? - Так, схоже з бендиксом проблеми ... Стартер спрацьовує через раз ... Майстер шанобливо дивиться на даму й докладно вписує її претензію в наряд-замовлення ... - Що-небудь ще? Дама задумалася ... - Ну ... вихлопну трубу ще подивіться ... Майстер заклопотано: - А з нею що? Дама: - Та щось я її давно не бачила ...
США. Українець заходить в бар, замовляє віскі: - Скільки з мене? - Три долара. Українець виймає з кишені три долари. Один кладе на стійку перед собою, потім йде в лівий кінець стійки, там кладе другий, потім йде в правий кінець стійки, там кладе третій. Обурений бармен, йде направо, наліво і забирає гроші. На наступний день українець знову приходить, знову стаканчик віскі замовляє і знову розкладає долари в різні кінці стійки. Бармен злиться, але за грошима ходить. Коротше, така картина повторюється день за днем. І ось одного разу українець замовляє віскі, бере стакан, риється в кишені і витягує 5 доларів. Бармен швидко цей папірець бере, мстиво усміхається, дістає два долари решти, йде в лівий кінець стійки, там кладе один долар, потім йде в правий кінець і там кладе другий. Потім повертається і злорадно дивиться на українця. Українець флегматично випиває віскі, витягає з кишені долар, кладе його перед собою й каже: - Мабуть, візьму ще стаканчик!