Спочатку відео, коня було шкода, бо били його дошкою по голові. Але згадав фразу: "остановите поезд, я сойду". http://www.youtube.com/watch?v=B0WIBFH4yfQ
Аж тепер я почну спокійніше реагувати на тих рагулів з бидлоксеноном - бо буду знати, що їм воздасться... І чим більше я тут буду терпіти, тим більше їм там воздасться. І так на віки вічні. Амінь!
Нині на з"їзді згадували, то вирішила вивісити тут, щоби, хто хоче почитати, не мусив глибоко копати ))) Ахмед III і запорожці В літо тисяча шістсоте, В літо теє боже, Прийшла грамота Ахмета В наше Запорожжя «Я султан, син Магомета, Внук Бога їдного, Брат місяця-перекроя І сонця самого, Лицар сильний і могучий, Краль над королями, Воєвода всього світу І цар над царями. Цар столиці Цареграду І цар Македону, Греків, сербів, молдаванів І цар Вавилону. Цар Подолі, і Галича, І славного Криму, Цар Єгипту, і Ораби, І цар Русалиму. Сторож гробу в Русалимі І вашого Бога... Християн усіх на світі Смуток і підмога — Кажу вам: усім козакам Мені передатись, А як ні,— добра від мене Вам не сподіватись!» Того ж року запорожці Грамоту читали І до вражого Ахмета От що написали: «Ти, султане, чортів сину, Люципера брате, Внуку гаспида самого І чорте рогатий! Такий рицарю, що дідько Тебе об...ає, А все військо твоє тілько Г...но пожирає; Стравнику ти цареградський, Пивнику макдонський, Свине грецька, молдаванська Ковалю вавлонський! Кате сербів і Подолі, Папуго ти кримська, Єгипетський ти свинарю, Сово русалимська! Ти — погана свинячая Морда, не підмога, І дурень ти, а не сторож У нашого Бога. Не годен ти нас, хрещених, І десь цілувати, А не то, щоб Запорожжя Під собою мати! Ми землею і водою Будем воюватись, І тебе нам, бісів сину, Нічого боятись. Так тобі ми відвічаєм, А року не знаєм, Бо ми ваших календарів В Січі не тримаєм. Місяць наш — тепер на небі, День — той самий, що у вас. За цим словом, вражі турки, Поцілуйте в с... нас!»