.. Одного разу прийшов квіткар до перукаря стригтися. Коли прийшла черга платити , перукар сказав : «Я не можу взяти гроші, на цьому тижні я стрижу на громадських засадах » ... Квітник подякував його і пішов ... На наступний ранок , коли перукар прийшов відкрити свій заклад , перед дверима він знайшов лист подяки і п'ятнадцять троянд ... Потім прийшов постригтися пекар , але коли він хотів заплатити , перукар сказав : «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах » ... Пекар , задоволений , пішов ... На наступний ранок перукар виявив біля дверей лист подяки і п'ятнадцять тістечок ... Прийшов стригтися сенатор і коли зібрався платити , перукар знову - таки сказав : «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах » ... Сенатор зрадів і пішов ... Наступного дня , коли перукар прийшов на роботу , біля дверей стояло п'ятнадцять сенаторів , десять депутатів , двадцять радників , мер і кілька міністрів , дружина мера і шість дітей - все на безкоштовну стрижку ... Ось у цьому , друже мій, і полягає різниця між звичайними людьми і членами групи «чесних » людей , які нами керують ...
— Вы патриот России? — Да. — Тогда почему ездите на иномарке, а не на отечественной машине? — Вы, пожалуйста, патриотизм с идиотизмом не путайте ахахахахаха))))) В русском языке все логично: Дуб-дубина, скот-скот*на. Теперь понятно, откуда пошло название автомобиля "Калина"?) )))