Їхав сьодня через поле до арени львів))) В кущах мужик рукоблудством займався))) Попав на мою камеру))))) Я плакав від сміху дуде довго))))
Шег, ти його навіть не вспугнув. То походу спортсмен, та тренується в одноборстві. Шег, красава! П/С/ Буду на з'їзді розкажу прікол, такого плану, нажаль відео та фото фіксації не мав.
Дуже полюбляю фотки із рубрик під назвами: "угадай страну по фото" "страну угадывать не надо" "два одвечных вопроса" "как? и зачем?" але, як виявилось далеко ходити не треба. Львів, кінець вул.Джерельна, ранок неділі 8.00 год.
Шег, а про що цей мужик говорив в такий важливий момент? І ще в догонку - ролик про подонка) https://www.youtube.com/watch?v=IdU1lEy7Ya4
Це реально жесть, я про мужика що займався рукоблудством в полі. Єдине виправання що з телефоном - видно хоч в думках не сам був )))))))))))
Міліцію викликав на чувака, який ганяє в полі з явним перевищенням швидкості і допустимих децибелів... :D
А того, що, якби він стояв десь під житловим будинком в центрі Львова і таке робив, то був би точно той, як Ти його обізвав. А цей: - виїхав там, де чорт каже "добраніч" - це раз! - сховався за кущик - це два! - викликав по телефону (за дуже дорого!) платну простітутку, а не тащився від зойків настрашених ним перехожих - це три! і не конче добрим способом втихомирював природну потребу. А тепер подумаЙ: а якщо в нього дівчини взагалі нема? або якщо жінка прихворіла? а вдома абсолютно нема як... А тут, досить, що Ти зі своїм дирчиком, то ще й з камерою... А потім ващщє взяв і виставив все в інтернет. Злий Ти!
Та який чорт каже надобраніч)))) Там люди завжди ходять. Дорога полем до Арени Львів, з сизова чи з зубри. Машини там їзять навіть.