підтримую, дрова повні, бачив 4-5 дтп, в основному заїжджали в дупу іншому:....чому багато рагулів так впевнені у своїй резині?
О та))) я сьогодні на літній по пасічній їхав в гараж шоб перезутися... На літній було жах... їхав 30-40км не більше. Взув свої шиповки... ну то звісно їнше діло, але льодік такий шо всеодно носить...
дійсно, потрібно декілька днів щоб звикнути, але по прогнозам метеорологів - чим далі в ліс, тим більше збоченців (буде ще гірше)
Млін цікаве рішення як на мене то АБС варто вимикати якраз літом бо де АБС рятує так то на слизькому на сухому навпаки продовжує гальмівний шлях. Але не можу говорити точно бо нема в мене АБС тому на слизькому гальмую двигуном+гальма.
аналогічно щодо двигуна, на рахунок АБС - вже настільки привик зимою без цієї безсумнівно корисної системи, що гальмую без блокування коліс. ІМХО - зимою без АБС краще, принаймні мені особисто
Незнаю як як шипи поставив їжжу спокійно, так як їздив наукова 60-70... торможу просто за 10-15м раніше відчуваю яка дорога і все...
Будьте обережні на Пасічній в районі Медової печери, там одна з найвищих точок Львова і вітер завжди сильний, вчора там було дзеркало а не дорога!
Ну його ту зиму, той сніг. Від морозу недінеся неде, але у нас (в центрі) дівки майже всю зиму можуть на шпильках проходити, тобто нема таких опадів. А в Канаді дивлюся взагалі треба знімати передні колеса та ставити Зелені mocking лижі, а на зад гісениці ТАХІ 3 вам в допомогу!
Вчора занесло мене на Погулянку...спуск від басейну Універу вниз до Палацу творчості 19.00 вечора...це п..ц,яке там нах гальмування двигуном,якби не АБС був би я припаркований в тій Волзі яку почало крутити метрів 20 переді мною,а потім викинуло на бордюр
Я там кожен день їзжу, і в люті морози, і снігопади ше ніколи не мав ніяких пригод на спуску (без АБС), і не бувало такого шоб не виїхав на гору Правда бачив пару разів як хтось шліфував і не міг виїхати Найцікавіше робиться перед перехрестями. Йде собі дорога красива, чистий сухий асфальт, а перед світлофором метрів 30 починається скло Про це треба пам"ятати і гальмувати починати поки є під колесами асфальт бо потім ніяка АБС не допоможе Така фігня зокрема помічена мною на Невського перед світлофором як їхати зі сторони Бандери, дуже втішився, що пригальмував заздалегідь, бо коли почалося скло, я метрів 10 юзом проповз зі швидкістю напевно 3-5 км/год... тупо машина повільно повзла і не зупинялася. На зимовій гумі... Якби швидкість була більша, я би так і вилетів попри червоне світлофор комусь в бочину...
Друзі, справді, є чимало ситуацій, коли з ввімкненим абс гальмівний шлях довший, але про це є інша гілка Я перезувався власноручно - ненавиджу, коли на вулканізації перетягують болти. А так у столиці ця радість коштує 80 грн з запаковуванням коліс в целофан та розвантаження/завантаження у машину плюс перевірка тиску. Целофанові мішки входять в ту ціну. До речі, що чути по львівських прогнозах на найближчі тижні? Планую приїхати на з'їзд, тільки от не знаю, чи пертися до Львова машиною чи експресом з пересадкою на львівського сірка. хех, я свої зимові диски на кислотнозелений фарбував 4 роки тому На мене не тільки пальцями показували, але і підходили на заправках з претензіями, мол, як ти таке собі дозволяєш, ніби я накакав комусь на капот До речі, про капот - без нього 3 місяці їздив, реакція в людей і дайців була такою ж Найбільше обурювалися мийщики
Навіть не знав де то фото приліпити, вирішив тут, все таки про сніг... І смішно і плакати хочеться (на місці власника)...