Снiг...

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем 514rabbit, 10 гру 2009.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    підтримую, дрова повні, бачив 4-5 дтп, в основному заїжджали в дупу іншому:diablo:....чому багато рагулів так впевнені у своїй резині?

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    І не тільки!!! Багато хто думає, що АБС - це спасіння, натиснув гальма і авто стало!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    зимою виключаю АБС, вже настільки привик, що коли АБС вкл, здається що авто не гальмує

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    О та))) я сьогодні на літній по пасічній їхав в гараж шоб перезутися... На літній було жах... їхав 30-40км не більше. Взув свої шиповки... ну то звісно їнше діло, але льодік такий шо всеодно носить...

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    дійсно, потрібно декілька днів щоб звикнути, але по прогнозам метеорологів - чим далі в ліс, тим більше збоченців (буде ще гірше)

6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Млін цікаве рішення :))) як на мене то АБС варто вимикати якраз літом бо де АБС рятує так то на слизькому на сухому навпаки продовжує гальмівний шлях.
    Але не можу говорити точно бо нема в мене АБС тому на слизькому гальмую двигуном+гальма.

7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    аналогічно щодо двигуна, на рахунок АБС - вже настільки привик зимою без цієї безсумнівно корисної системи, що гальмую без блокування коліс.
    ІМХО - зимою без АБС краще, принаймні мені особисто

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Сьогодні на Науковій так і робив, навіть при наявності АБС

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Незнаю як як шипи поставив їжжу спокійно, так як їздив наукова 60-70... торможу просто за 10-15м раніше відчуваю яка дорога і все...

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Будьте обережні на Пасічній в районі Медової печери, там одна з найвищих точок Львова і вітер завжди сильний, вчора там було дзеркало а не дорога!

11. denis1600

denis1600 Початківець

Golf2 1990. V=1,8 Mono-injector. RP 3 door
    Ну його ту зиму, той сніг. Від морозу недінеся неде, але у нас (в центрі) дівки майже всю зиму можуть на шпильках проходити, тобто нема таких опадів.
    А в Канаді дивлюся взагалі треба знімати передні колеса та ставити Зелені :)mocking:) лижі, а на зад гісениці ТАХІ 3 вам в допомогу!

12. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Вчора занесло мене на Погулянку...спуск від басейну Універу вниз до Палацу творчості 19.00 вечора...це п..ц,яке там нах гальмування двигуном,якби не АБС був би я припаркований в тій Волзі яку почало крутити метрів 20 переді мною,а потім викинуло на бордюр

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я там кожен день їзжу, і в люті морози, і снігопади ше ніколи не мав ніяких пригод на спуску (без АБС), і не бувало такого шоб не виїхав на гору :) Правда бачив пару разів як хтось шліфував і не міг виїхати

Найцікавіше робиться перед перехрестями. Йде собі дорога красива, чистий сухий асфальт, а перед світлофором метрів 30 починається скло :) Про це треба пам"ятати і гальмувати починати поки є під колесами асфальт бо потім ніяка АБС не допоможе :) Така фігня зокрема помічена мною на Невського перед світлофором як їхати зі сторони Бандери, дуже втішився, що пригальмував заздалегідь, бо коли почалося скло, я метрів 10 юзом проповз зі швидкістю напевно 3-5 км/год... тупо машина повільно повзла і не зупинялася. На зимовій гумі... Якби швидкість була більша, я би так і вилетів попри червоне світлофор комусь в бочину...

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Друзі, справді, є чимало ситуацій, коли з ввімкненим абс гальмівний шлях довший, але про це є інша гілка

Я перезувався власноручно - ненавиджу, коли на вулканізації перетягують болти. А так у столиці ця радість коштує 80 грн з запаковуванням коліс в целофан та розвантаження/завантаження у машину плюс перевірка тиску. Целофанові мішки входять в ту ціну.

До речі, що чути по львівських прогнозах на найближчі тижні? Планую приїхати на з'їзд, тільки от не знаю, чи пертися до Львова машиною чи експресом з пересадкою на львівського сірка.

хех, я свої зимові диски на кислотнозелений фарбував 4 роки тому :) На мене не тільки пальцями показували, але і підходили на заправках з претензіями, мол, як ти таке собі дозволяєш, ніби я накакав комусь на капот :) До речі, про капот - без нього 3 місяці їздив, реакція в людей і дайців була такою ж :) Найбільше обурювалися мийщики :)

Останнє редагування: 14 гру 2009
  15. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Як без капота?!

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Сніг у Коломиї

Вот скільки випало у нас за ніч
    [​IMG] [​IMG]

17. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Класна в тебе КОРА)))))))

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    То службове ведро з болтами:D

19. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Навіть не знав де то фото приліпити, вирішив тут, все таки про сніг...
    І смішно і плакати хочеться (на місці власника)...

20. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    пломбір в металевому стаканчику на колесиках )))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)