Снiг...

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем 514rabbit, 10 гру 2009.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Який Вася придумав на мому Поло заховати двірники під капот, а підігріву на них не зробити? Я поки їду то на них там успішно намерзає вода яку вони зібрали. А ліва верхня частина лобовухи взагалі не розмерзає в русі.
    Я махнув двірниками, оскільки вони замерзші то воду на склі не зібрали а рівномірно розмазали і зліва ввурху взагалі нічого не видно:diablo:
    Вот Гольф мій був - ото тачка, там і скло розпотівало рівномірно і двірники не замерзали бо лежали над дюзами обдуву не зважаючи на те що в Г2 обдув куди слабший ніж в 3-го покоління!

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    В тебе яке Поло? В мене ніяких проблем, але всерівно - перестрахувався та поставив старі, щоб не вбивати нові

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    6N1 1997
    Ну я радий за тебе і що в 9N2 нема тих проблем. А ти сьогодні їздив? В тебе теж нема підігріву щіток?

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    нєа, немає, але більш-менш нормально, хоча завтра куплю пшикалку на щітки, щоби не замерзали. Перед тим як їхати - включаю кліматік на повний на 26 градусів, і чекаю 2-5хв - розмерзаються швидко...з задньою дещо більша проблема, тому потрібна пшикалка

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так то воно так але на швидкості верхня частина скла не така тепла і там утворюється лід

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    то просто торба,сьогодні годину Їхав від арсену (Чорновола) до центру:ireful1:,а як вам дороги (зранку п"ю каву дивлюся у вікно,сніг падає і думаю вчора був лід,але його було видно,а сьогодні сніжок його прикрив і то ТОРБА.Хлопаки будьте уважні!!!

7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Во-во! Цікаво, що поробляють наші доблесні комунальники? Мабуть ще відходять після свят! Курва, перебігав би мені дорогу Садовий, клянусь - додав би газу в полік, а потім включив ще і задню

8. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а як за роботою комунальників здійснює нагляд ДАІ??? за станом дорожнього покриття?

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Любас а НИ КАК!!! Что тем " ПО....." что тем!!!!!Страна у нас такая!!!!

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    ДАІ не повинне стежити за станом покриття. На це є облавтодор (ще одні 3,14-раси), теж, до речі, ,Садового контора. ДАІ,уроди при ДТП за такої погоди, повинні, якщо це дійсно було так, в схемі ДТП вказувати стан покриття дороги обовязково, хоча в нашій дурнуватій державі, той хто ззаду все-рівно не правий, навіть якщо котився 5 км/год - все-рівно впишуть - не вибрав безпечної швидкості руху

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    вот я вчора і прозівав несло на світлофорі метрів 20 потім бардюр розворот і моя задня дверка в бампері нісана і того нісану 50 Євро і дерку треба робити.

• Подобається Подобається x 2
  12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    На Пасічній вчора бачив 3 снігоочисні машини, практично одна за одною з включеними проблисковими маячками. І ніфіга - не посипають (я ше розумію пісок може закінчився), не чистять - невже так важко опустити ковша того і трохи по ходу свого руху прибрати, в той же час дорогу замітало.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Якщо не посипають піскосумішю, то вже і хай не чистять сніг, бо внизу сплошний лід.

14. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    трохи не так. і "тим", і "тим" нічого не пофіг: дорожні бриють касу на списанні і недосипанні, а ГАІ з дорожників, бо дороги не відповідають і тп. як то є ділення і тп.
    ДАІ не повинно стежити за станом покриття. ДАІ повинно здійснювати нагляд за дорожніми службами як останні забезпечують якісне дорожне покриття і як за ним стежать. Але нагляд за роботами дорожників здійснює ДАІ

15. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    А я як написав?

• Подобається Подобається x 1
  16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ДАІ повинне стежити за всім, що може скласти загрозу дорожнього руху і вживати заходів для її забезпечення.

17. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Не зовсім, на кожну оказію є свої служби і цапи-відбувайли. ДАІ повинно контролювати безпеку руху, а не пастись біля прихованих знаків, облавтодор повинен з підрядниками ремонтувати та латати а комунальники чистити шляхи

18. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ага, вже побігли контролювати. Ця погода і цей бардак на дорогах їм на руку, яку касу вони бриють з кожного ДТП!!!!!!!!!!

19. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    так я про це і говорю. Ми сьогодні з Орестом пливли з Шевченка на Городоцьку тупіками, то згадували всіх - від простого двірника до нашого любого мера....а перед нами ще суперпупер досвічена бабета на Ярісі вишиванку робила, вгадай куди мене, дуру, занесе!!!

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)