Ну що "ТОВАРІЩІ" на вулиці повна "Ж.ппа". 30 хв. відкопувався щоб виїхати з гаражу, виїхав....... подивився на той дурдом, приїхав, знову відкопувався . Якщо так далі, то з понеділка треба ставати на ЛИЖІ !!!
Сьогодні десь 3-4 години покатався по справах... побачив більше десятка аварій, ужас! На об'їзній фури поскладалися, дехто в кювет позлітав, жесть, а служб наших не видно((
якщо це до мене -- то прекрасно (хоча, тема не зовсім моя ))) 60-80, чотири обгони без напрягу, щітки труть. сніг зчищають... На Городоцькій, дав Бог розум гальмувати перед свідлофором дууже заздалегідь... ))) вот... А машина йшла гарнюсенько... ше завтра покатаюсь -- і відзвітуюсь по формі
Жалко постраждалого гольфика, доглянутий, бампера в колір кузова, але два спойлери - портять картину.
Я їхав десь о 9-30 цей паравоз і ще стояв А через 1,5 години там і Рено догнало(капот, решітка, фара, бампер) маршрутку . А сьогодіі 2 дибіли маршрутчика не розминулись з іншої сторони і створили корок досить не поганий.
В багатьох країнах вважається нормою, коли бампер виконує свою функцію щоденно, це не вважається злом. Тому попхати машиною машину і не мазати рук це для них мабуть простіший спосіб. Так само як для нас скористатися ліфтом а не йти по сходах. В принципі не бачу підстав для критики, сам інколи лінуюся, озброюючись технікою.
Ну, ну.. Хотів би я подивитись як би ти жінчиного сірка своїм сірком з сугроба вибивав... чи мазду бобіком