Спад тяги в Caddy 1,9 TDi

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Odarchuk, 7 чер 2012.

1. wwB2

wwB2 Active Member

VWB2
    Два запитання:
    1- чи відчуваються вібрації більше 2500 оборотів на холостих чи на ходу;
    2- під час стояння автомобіля при відкритій дверці вижміть зчеплення і чи нема різких шумів (краще стояти біля якоїсь стіни щоб звук відбивася з під машини в салон автомобіля).

Останнє редагування: 12 чер 2012
  2. Odarchuk

Odarchuk Початківець

VW Caddy 1,9 TDi
    На діагностиці в суботу так і було. Спочатку в холосту діагностували, потім під час руху!
    Побачи що сьогодні скаже офіційна діагностика в Атлант-М

3. Odarchuk

Odarchuk Початківець

VW Caddy 1,9 TDi
    був сьогодні в Атлант-М
    Проїхали пару км з майстрами і так не змогли вони зрозуміти в чому біда :sad:
    Кажуть все ОК. Пробуксовки зчеплення немає, турбіна ОК, двигун ОК.

вообщем я пєчалі :sad:

4. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    А скільки машинка вже проїхала?

5. Odarchuk

Odarchuk Початківець

VW Caddy 1,9 TDi
    вже 173xxx км

6. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Я так зрозумів що раз замовкла тема то проблема вирішилась? напиши в чому була справа?

7. Odarchuk

Odarchuk Початківець

VW Caddy 1,9 TDi
    та віз і нині там ..... :sad:

Поки не знайшов майстрів які б могли щось сказати інше окрім - у вас все ОК

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Судячи по всьому, раз з двигуном і турбіною в порядку..... є напевно якийсь брак в механізмі зчеплення - маховик.... найгірший випадок коли новий маховик не є збалансований з колінвалом і ця вібрація і гул після певних обертів може бути результатом розбалансовки. Така ситуація грозить тим що через якийсь кілометраж розібються посадочні місця під колінвал на блоку і двигун може дати клина. Я б тобі радив поїхати до інших майстрів і перевірити установку і маховика і зчеплення і саму якість всіх механізмів, щось там не так. Старі майстри можуть не побачити... так званий синром "свіжого погляду" , крім того в процесі експлуатації вже пішов знос деталей і буде видно чи вони правильно зношуються чи ні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)