Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. Ну... І псикалки для омивання шкла залишило Порше окрім кузова... Жартую так... :-D
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. В мене на дічі ще є іноземний 1985 року авто журнал, де детально описується як Порш вливав конструктиви в Ваз 2110.
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. ти впевнений шо в 1985 році вже розробляли 2110? невже на порше такі вумні сидять шо придумали 2110..... я чув багато шо конструкція 2110 просто жахлива...
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. Бачу скоро ми виведемо на чисту воду діла нечесні Порше і Тазу
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. Якщо не у 1985 то журнал з 1984 року але не пізніше, бо остання моя підписка була 1985 року. Зараз вже не перекажу прочитане з шкільких років, але в 2110 євкладення Порша і Лотуса. Що саме Порш розробляв, так це морду і сраку десятки, мені воно дуже не подобалося тому й запам*ятав найбільше, що ще робилося точно не пригадаю, хіба поїду на дачу і відкопаю ту підшивку журналів. а що Лотус впихав, то на відріз не пригадаю. І ще пригадую з тих років, що половиною розробки Опель Омега був також Лотус. ... вот таке хісторі
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. У Дніпрі продавався Лотус. Так зовнішньо то Омега 80-х років. А ось у середині... То зовсім друга машина. Їх випускали на заказ під конкретного спорцмена. Чи ти був зобовязаний закінчити курс навчання від Лотуса по керуванню їх машиною.
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. Сорі за злісний офтоп Kinder, a де в тебе дача? Питаюся просто так, між іншим планую наступний зльот ВВ-клубу
Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ. В наварії в мене там дуже не облагокультурено, але маленьким колективом можна буде ломанутися, мангал мав би бути вроді... поїду в розвідку подивлюся + журнали ще з тих часів не всі попалив, може знайдемо як порш вкладав зусилля в Ваз 2110.
юра прав 100% порш разрабатывал ваз 2108 а потом им еще помогали конструкторы заз хотя таврия была уже готова к производствуи превосходила по показателям таз но мин автопром считали что первый советский переднеприводный автомобиль должен быть сделан на вазе хотя у них был выбор в начале старта с каким приводом выпускать авто выбрали задний так как он выходил дешевле и пошла копейка
Те щоголошення е в журналі "TUNING" за 2006 №07(08). Написано ціна договірна, цікаво чи хтось домовився? А ВАЗ буде класним. Думаю двигун також буде цікавим як і кузов.
Наприклад ціна за бугром з пробігом у 100к - 23000євро http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...ORT&customerIdsAsString=&lang=ru&pageNumber=1