Stance та інші напрямки тюнінгу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 6 чер 2012.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    оукай, то "станце" (назва Мартіні мені більш імпонує :) ) - це ?.. Що конкретно ?

Володимир навів декілька фоток Борманової та своєї машини. Одна доведена по особистому смаку, типу хенд-мейд, а друга максимально наближена до стоку (чесно, Володимир, не побачив в ній ніц. Можливо це ціла культура або стиль - але я в цьому ніц не шарю). Тож уточніть: шо таке станце, до якого стилю належить гольф Бормана, джетта Володимира і чорна джетта (здається то машина друга Піонера)?

2. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Якщо ти нічого не шариш і тобі не подобається,то навіщо ти СТІЛЬКИ РОКІВ заходиш на тематичні фруми? Просто потриндіти? Спитай у Гугла,осмисли хочаби якісь визначення,а потім вже всякі сумнівні ІМХО.

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    воу-воу, Володимир, обережніше. Що означає не подобається ? Що значить тематичні форуми і чому я їх відвідую ? Важко відповісти ? - повір, якби я хотів спитати в гугла - я б так і зробив, якщо ж я запитав тут, - значить на те є певні причини. Це раз. Два - про які такі тематичні форуми ти говориш ? про фольц клуб ? нумо пригадаємо що це за клуб і які люди тут збираються. + для чого вони тут збираються ?

Щоб знайти відповіді а запитання - це перше, коли я починаю шукати форум. А вже після того, як я побачив що за люди його наповнюють - залишаюсь на ньому, або йду геть. Якщо я тут
    , то, певно, тут хороші люди.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я думаю, якби Володимир і Боксер знали шо то таке ото станце, то вже б нам розказали. А так певно й самі в тому нібеніме :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тут 2 речення. Невже не можна було сформулювати свою відповідь на чітке питання у такій же кількості знаків? Сорі, без образ, але вже якось надто агресивно сприймаються прості питання. Невже вони такі складні чи образливі?

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Як на мене Бормана машина це справжній ВіДаб. А взагалі я розумію ВіДаб так, це авто майже в стоку, на заниженій підвісці тут скільки кому фантазії і сміливості вистарчить... Обовязково великі і широкі (різноширокі) диски і розтягнута на них гума. Далі ціниться встановлення запчастин оригінальних з топовіших і новіших моделей авто. Одним словом стриманий тюнінг не крикливий і навіть не помітний на перший погляд для деяких осіб.
    А от що таке OEM+ і Shaved style?

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну та. Після того колхозу який у нас роблять бува - повернути машину в оригінал - це вже тюнінг.)))

• Подобається Подобається x 3
  8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    На мої скромні знання - це теж напрямки DUB-течії. Шейвінг (в перекладі гоління) - це знімання з кузова всіх шильдіків, молдінгів, пластиків, виступів ітп. В реалі машина повинна виглядати дуже обтічною, як одна кулька.

OEM+ це максимальне наближення до оригінальних частин нульової та першої комплектності. Іншими словами, повний сток з опціями або сток з тюнінгом, який купувався заводом-виробником і ставився на свої моделі. Наприклад у scirocco на заводі ставились обвіси kamei, значить це стиль першої комплектації, все інше не приймається. Гарним прикладом OEM+ є перший сірко Олега М. OEM (без плюса) у свою чергу - це повний сток (Original Equipment Manufacturer). Таких у мене 2 машини.

Що цікаво, на тематичному форумі тюнінг-клубу, куди нас тут так дружно посилають повчитися, про це інформації не знайшов. Без образ, але надто багато там вже флуду і мало корисної повчальної інормації, мабуть там прийнято посилати до гугла замість ділитися своїми знаннями. Нікого не хочу образити, просто ділюся побаченим і хочу щоби ситуація покращилась, знаю, що там, як і у нас, нормальна тусовка.

До речі, хто знає, яка різниця між DUB і VDub?

Останнє редагування: 7 чер 2012
  9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Думаю на це запитання наші колеги мають дати вичерпну відповідь) до речі також цікаво.

10. justfun

justfun Початківець

Golf mk1 '78
    DUB i VDub хоч і співзвучні але, на мою думку, різні напрямки з різними корнями. Для першого основою є здебільшого авто американського виробництва (седан, позашляховик) на хромованих колесах дуже (!) великого діаметру, глухе тонування, відносне заниження підвіски, частково фото №2 з першого посту цієї теми можна віднести до ДАБу (фото №1 до ВІП-стилю).

Натомість VDub ("абревіатура" від VW), на мою думку, це більш ширше поняття, ніж конкретний напрямок тюнінгу - це ціла КУЛЬТУРА, культура володіння VW, об"єднання в собі багатьох стилів (євро-лук, оем, оем+, рет-лук, шейвд і тд) основою для яких є низька посадка, стриманий зовнішній вигляд, широкі колеса, які в свій час стали культовими, розкатані арки, рідкісні аксесуари з дорощих моделей, сильна технічна сторона, велика увага до деталей. Це об"єднання людей які люблять vw і свої авто, що підтверджується численними з"їздами VW ентузіастів по всьому світі, для багатьох - стиль життя. І тому мені смішно читати, коли пишуть про якусь моду..))

Останнє редагування: 7 чер 2012
  11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А що таке Gеrmаn Stуlе ?
    Знавці, розтлумачте, будь-ласка !
    Раzzі_tіff, що в тебе ?
    Vоlоdumur, в тебе що ?

12. Volodumur

Volodumur Місцевий

У нас з Дмитром ОЕМ +

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Твій мотор не вписується в ОЕМ+.
    По моєму ОЕМ+ це більше Діми машина, або Кантрік Олега М. (без газу), або Сірко 2 Олега М.

14. Volodumur

Volodumur Місцевий

Не хочу ні з ким сваритись і прирікатись,просто ви мене здивували незнанням таких речей.Орест,треба було повністю статтю зкопіювати,а не тільки фото,то було би все зрозуміло з першого посту:yes:.
    КІТ,ти забув які ти ще з"їзди відвідував? Що,зовсім нічого не почерпнув?
    Нарахунок Стенсу і Відабу,то це дуже подібні течії,тільки Стенс-культуру може представляти будь-яке авто,навідміну від Відабу.Основним у цих двох культурах є низька посадка і фітмент(розташування колеса в арці завдяки ретельному підбору ширини і вильоту диска,ну і параметрів гуми)На мою думку Стенс частково і народився завдяки Відабу.

15. Volodumur

Volodumur Місцевий

Повністю стокове авто-це просто ОЕМ,а якраз оцей+ може багато що означати).У Діми також наприклад задня кришка далеко не стокова,це і є отой плюс до ОЕМ:D.Олегові Сірко і Кантрік-це всеж-таки напевно ОЕМ,але і там можна знайти оті плюсики

16. Volodumur

Volodumur Місцевий

Не обов"язково,але якщо диски не дуже широкі,і не різноширокі,то це найчастіше компенсують сильнішим заниженням,яке без проблем дозволяють менші і вужчі колеса.

17. Volodumur

Volodumur Місцевий

Все вірно і гарно розписав)))Але і у Відаб-тусовцітаки є мода).Наведу один простий приклад:задня кришка на Гольфі Мк2.Декілька років тому вважалось дуже круто заварювати нішу під номер і переносити його(номер) на бампер,зараз це вважають вже не актуальним(м"яко кажучи),і переносять номер назад на своє місце,але запаюють кнопку відкривання багажника на планці і фарбують її в колір кузова,або знімають цілу планкку і вварюють замість неї лист бляхи.
    Цього року мода взагалі дуже цікава)))[​IMG]

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    мдя, мода потребує жертв.

стосовно того чи запам'ятав щось - погоджуюсь з тлумаченням justfun. натомість про ОЕМ сьогодні дізнався вперше.. а, про "стікербомб", чи "бомба з наклейок" - теж взнав назву вперше. Тішить, що довідався про це тут. Звісно було б краще, якби легше про це дізнався, так сказати, з меншими втратами :) але то дурниці.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хочу звернути всім "здивованим" увагу назву нашого клубу. Ми не тюнінг-клуб. А відтак, тут всі не зобов"язані бути експертами в стилях, підстилях і напрямках тюнінгу. І в тому, що хтось чогось не знає, нема нічого дивного. І якщо хтось щось спитав чого не знає, а ти тим цікавився раніше і вже знаєш, то можна просто відповісти, а не писати бздури типу "як таке можна не знати" чи "у вас шо інтернет тільки вчора підключили". Майте повагу до колег по клубу.

20. Volodumur

Volodumur Місцевий

Тобі за стільки років володіння ТАКОЮ МАШИНОЮ жодного разу не хотілось її ПРАВИЛЬНО затюнити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)