Стартер. Не запускається гарячим. Мо´ у когось таке було!?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем VladyslaW, 11 січ 2010.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Тобто при повороті ключа не вмикається стартер, а клацання є стартера, і ще питання коли востаннє до нього лазив? Спробуй наступним чином: коли провернув ключ в положення запуску стартера пошатай його(ключ) якщо відбудеться запуск то однозначно міняй контактну групу, або візьми тестер або "пробник", під"єднай до стартера(провід який підходить до втягуючого, в мене він червоний) і проверни ключ, якщо з"явилася напруга на проводі значить проблема зі стартером, якщо ні то проблема або з проводом(обірваний) або з контактною групою. Ніпуха!

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Тоже проблеми з контактами на втягуючому. Часом не заводиться поки не полізеш і не подьоргаєш провода до нього, з радістю би замінив/підкрутив все це. Але хто знає як підлізти до контактів втягуючого на двигунах 1,3, ніфіга не видно і руки не пролазять нормально ? :sad:

3. dima1405

dima1405 Місцевий

Втягуюче нерозборне! максимум що ти можеш підтягнути це силовий(+) провід та почистити контакт привода втягуючого(папу-маму). При будь яких маніпуляціях з стартером ОБОВ"ЯЗКОВО зніми мінусову клему.

4. RuTa56

RuTa56 Початківець

VW Caddy 2.0SDI
    До початкової теми. Колись іздив на Б2 Пасаті 83го р.в з карбюраторним двигуном 1,8. Теж подібна біда була - заглохнеш під гору і годі завестися. Плюс на поганій бензині часом не глушився після вимкнення запалювання - ще міг секунд 10-15 дригатися. І причина того - детонація - суміш запалювалася сама і явно не тоді коли треба, більш пізнє запалювання трохи цю проблему розв'язує. І взагалі - в інструкції до машини було написано з таким двигун розрахований на 98-й... хто б то його туди заливав?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Масу мотора кинь додаткову

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Та це і хотів зробити б. Але ж як туди підлізти?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я лазив з ями - а ти лізь як хоч :)
    Є ще один спосіб менш зручний і довший.
    Знімаєш повітряний фільтр і лізеш туди зверху з ключем, дзеркальцем і ліхтариком

8. dima1405

dima1405 Місцевий

"Ловкость рук и никакого машенничества" А якщо серйозно то я це робив через верх: відкручую стартер від коробки, лягаю на мотор(взявши декілька ключиків на 13), витягую стартер з посадочного місця тримаючи однією рукою, а іншою відкручую силовий провід. Витягнувши стартер можна все почистити.

9. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Куроче така ситуація:
    Пасат б4 моноінжектор,двигун ABS....
    День перший:
    Завів зранку на стоянці,прогрів,доїхав до роботи ,все було гаразд,зайшов на роботу побув там 10хв. від сили,сідаю в машину,заводити...стартер крутить,а двигун мовчить,зробив кілька таких спроб,відкрив капот,посмикав всі дроти які бачив :D,походив навколо машини:D,сів пробую знов,,десь так з спроби 5-6 двигун ожив і завівся,після того цілий день не було жодних проблем....
    День другий:
    Мав їхати до Польщі та й ще товариша з батьком завести до Жешува по дорозі на поїзд
    на стоянці гарно завелась,прогрілась,поїхав в гараж,всякі дрібнички кинути в багажник,їхала якось підозріло,при натисканні на газ йшов якийсь провал,потім розганялась але якось дуже туго...приїхав в гараж,заглушив,все заладував,заводити...ага...:nea: йух вам...знову ж така сама хрєнь,стартер крутить,а реакції 0...потанцював з бубном 10хв,сів і пробую знов,за разом 6 нарешті двигун ожив і я проїхав біля 400км,нормально глушив,нормально заводилась цілий день...
    хтось має якісь ідеї?а то я вже боюсь що дня 3-го вклєкну десь в непідходящому місці :girl_angel:

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Іскра!?
    Давай починати зі свічок... Бери свічний ключ і кажи чи там є іскра коли не заводиться

11. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    я думаю щось з подачою палива звязано...насос...та інше

12. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Можливий варіант з катушкою запалення, або датчика Холла.

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо крутив стартером і навіть не пчихнула.... -проблема- трамбльор: датчик Холла
    Десь є щось на подобі напівобірваного дроту... який то контачить то ні... Добре переглянь розєм ДХ особливо на виході з фішки.

14. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    В мене було таке, причина була в контактній групі ц./замка. Замінив і проблема зникла.

15. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Недавно з таким стикався. При розборці стартера виявив повністю стерті щітки.

16. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Є класна фірма, що займається по генераторах/стартерах
    Зелена 251
    тел. (067)988-3-777
    Дуже хороші майстри і недорого! Особисто рекомендую
    В них скоро сайт свій зявиться.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    на Садовій роблять краще і дешевше

18. гольфуня

гольфуня Початківець

golf 1.3
    в мене то саме.остине і все гуд.думаю запалення не правильне.деколи крутить стартер.а двигун не заводиться.а пхну-заводиться

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)