Відповідь: СТО Треба електрика на станцію БОШ - бічна Наукової біля ювелірного заводу!!! Є кандидатури??? Може офтопік але...
Відповідь: СТО Мні дуже радісно почути що ми (електрики) як вимираючий вид людей, хоть комусь стаєм потрібні! офтопіп но неможу стриматись!
Відповідь: СТО цю, а я раніше стільки проблем по електриці свого Пасата викладав, тобі не початий край роботи, берешся?
Відповідь: СТО еееееее займай чергу я переший по асі з полом домовився :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: СТО Пол в мене шось магнітофон глючить, грає 30 секунд і потім звук пропадає!!! Берешся ???
Відповідь: СТО сам магнітофон? 1 можливо ти підключив забагато динаміків на канал і спрацьовує захист 2 згоріла вихідна мікросхема 3 закорочені між собою, або на корпус один з виходів динаміків! Будем посмотреть!
Відповідь: СТО а в мене нахолостому коли включаю кондюк обороти піднімаються до 2 тисяч і починають самі газувати??? Шо то таке?????????
Відповідь: СТО 1. АБС буду відключати (треба це зробити) 2. З фарами зробити порядок і з проводкою. 3. Коректор фар електричний і так далі....
Відповідь: СТО Маю доброго майстра по елекриці на Віктор-сервіс працює звати Віталік тел викладав! Цікавить, звертайся!!!!!!!!!!!
Відповідь: СТО лана якщо не важко кинь його реквізити... і просто як заїхати, бо приблизно знаю де то є... дяку!
Відповідь: СТО якщо в того майстра щось не получиться то зробим самі! або якщо тобі незподобається як то буде зроблено то переробим.
Відповідь: СТО Підтримую!!! Сам в андрія карб робив 2Е2 - зробив разх і більше проблем не маю!! Крім того, побачив як все працює і сам в принципі можу регулювати...
Відповідь: СТО Добрий карбюраторщик Андрій. мені почистив, 10 немаю проблем. тел. 80509126974. записуватись потрібно. черга
Відповідь: СТО Перехрестя О.Степанівни і Я.Мудрого - п.Тадеуш. карбюраторщик. Їхати від Я.Мудрого вгору 20 метрів і наліво в ворота. Там спитати. + зразу ж там роблять добре розвал - сходження (комп) 50 грн.