Всім привіт! Щоб не робити нову тему, пишу тут! Підкажіть, будь-ласка, де у Львові (окрім "АЛЕКСу") можна зробити перевірку мтійок на знос. Наперед вельми вдячний:D
Якщо машина не поїде на раллі Париж Даккар то можеш провірити в себе в гаражі, якщо поїде то найближче у Катовіцах)))))))))
В швагра на Авео закінчується в кінці тижня гарантія. Йому сказали поїхати на будь-який стенд і привезти звідти заключення по стійках: якщо менше 50% - поміняють по гарантії. П.С. Знаю, що результати деколи до дупи (в мене задня стійка текла постійно, заїхав на "АЛЕКС" перевірити - стенд показав 86%....робили фотозвіт, приходив директор "АЛЕКСу", були звинувачення в мою сторону, що я зашприцував масло, щоб змінити по гарантії і т.д.)
Здоров!!! На БОШ-сервісі (вул.Підстригача) є вібростенд і дають заключення 067-340-13-91 Степан Андрійович, подзвони - запишись
Олег, дякую за оперативність, вже з ним домовився. Повна діагностика з заключенням по ходовій - 90грн
вул. Кривоноса 6, 067-902-93-83, 239-92-96 Андрій Степанович. Вібростенд, стенд для перевірки гальм, ходової та інші, дають письмове заключення!!!
Даби не створювати нову тему,підкажіть будь-ласка приблизно ціни на задні стойки і де можна придбати за помірною ціною.Дякую всім хто відгукнеться
Подхвони в магазин Сигнал, Кульпарківська 160 Тел: 2925372, 2986859.Недавно там дещо купував, ціни помірні.