Доброго дня! і з новим роком ! шкода, що першим моїм дописом буде саме цей.... Допоможіть! Машині всього навсього 4 місяці. Маю поліс КАСКо - франшиза 0% Сталося у мене ДТП. в результаті вирвав з кріплень бампер. також незначно вигнулося крило, що не було видно спочатку. тому коли я приїхав до страховиків, в їхньому протоколі цього вказано не було. так як з страховою у мене домовленість оплати поквартально, і СТО виставило рахунок, який є меншим, ніж повна вартість каско, ми домовилися про взаємозалік. Після проведених робіт з актами звернувся до страхової, вони відповіли, що за ремонт крила і заміну протитуманки платити не будуть, бо в їхньому протоколі нічого не сказано, а на фотах нічого не видно. Також це не вказано в довідці від ДАІ. тобто - кидають. Добре, що стару протитуманку я забрав з СТО - є доказ. А що підкажете робити з оплатою ремонту крила? там сума 70 грн, але принцип - кидають на рівному місці. Дякую
Если у тебя полная КАСКО!Правда незнаю как это зделать сейчас,но можно было зделать так! Просто подехать с крылом через пару дней и сказать что вышел с дому или еше где-то и в машине крыло была уже мятое!Ну и дальше хай выплачивают!!! У меня знакомая так и зделала!:dance2:
їхній протокол це фактично їхній внутрішній документ, а от фотки завжди треба робити так, щоби все видно було. В даній ситуації повинна була бути проведена експертна оцінка, яка має стати підставою для виплати. Фото, як і поверхневий огляд чи огляд ДАІ можуть показати тільки поверхневі пошкодження. Наприклад, якщо в протитуманці зламалося кріплення то жоден з тих актів не може бачити цього. Складна ситуація, я би в ній діяв так: 1. Взяв в майстра, як зацікавленої до оплати особи документ про те, що в процесі відновлюваних робіт були виявлені інші пошкодження, що виникли в наслідок ЦЬОГО Ж ДТП. 2. З цим документом звернувся би письмово до страховика з проханням компенсувати і ці пошкодження. Якщо відповідь буде негативною і не буде містити пояснень, вона може стати підставою для подання в суд за невиконання зобов'язань страховиком по договору страхування. 3. Написав би вже нгарешті що за страховик.
Алекс провів уже всі ремонтні роботи. гроші я оплатив до них в касу. далі має бути взаємозарахунок платежів, тобто ту суму, що я вніс у касу алекса, мені зараховують як внесок за страхівку. акти я віддав у страхову. в них чорним по білому написано ремонт крила, але страховик заявляє, що вони нічого про крило не знають, тобто при перевірці машини в протокол не внесли пошкодження. і, відповідно, це моя проблема, бо я підписав протокол. страхову вибирав дуже легко, бо машину брав у салоні, і там акція, вибери саме ту страхову (Гарантія) і отримай знижку на сервіс 20%. умови у них як і у всіх. поки що поганого можу сказати лише те, що перед святами настрій попсували. кінцевого рішення ще немає. найгірше те, що якась падлюка подерла мені бампер машини, припаркованої під домом і ясно втекла. тому знов страховий випадок. короче, треба машину посвятити, або ще раз обмити.
так там побачити, що крило було вигнутим можна було при монтуванні бампера на місце. я б сам коліном вперся і "відремонтував" би його. але у алекса цей ремонт коштує 70 грн
а Гарантія в тебе то та, що червона чи та що зелена? Бо чув, що одна з них ще більш менш, а інша (вроді червона) вгазалі нікудишня-нічого не платить....