Оформив ) Подорожчало з 450 до 605 грн. І то зріс не базовий платіж, а коефіцієнти ) Сума виплат не змінилась. Кажуть, що сума виплат зросте через якийсь час, і цивілка подорожчає ще на 60 %! Буде коштувати, як переоформлення авто ))
Весною 2016 року має бути пряме врегулювання збитків, до речі. Тобто якщо ДТП не з Вашої вини, то не обов`язково йти в страхову компанію винуватця - відшкодування можна отримати у своїй СК, де купували ОСЦПВ. Це відразу покаже сервіс власної СК, бо як показує статистика і моя практика з 2009 року, багато водіїв ще досі хочуть "автоцивілку від мєнтів" обираючи де дешевше, і не розуміють,що купують по факту папір А4 зеленого кольору))
а я завжди думав і думаю що краще мати хорошого страховщика ніж геморою на свою п*яту точку.... мій одногрупник бивший в дождь і на бруківці невстиг спинитися, це десь було паро років назад, і зніс всю задню частину сузикі грант вітара... страхова відмовилась а він попав майже на 90 тисячь... більшу хорошу частину грошей забрали подушки безпеки і відновлення салону авто. так що друзі "предохраняйтеся" правільно)))
Vexler, чи має Cтрахова компанія БРОКБІЗНЕС пряме врегулювання? недавно про нього почув, виявляється дуже потрібна річ, коли в тебе хтось в"їхав, а його компанія банкрут. Як то працює насправді, можеш розказати? Дякую.
Ще було б цікаво послухати про вілдгалуження компанії у Львові. А то одну сторону чув, щеб булоб цікаво від Віктора почути, як так і зробити висновки до доко звертатись.
Cherepaha, пряме врегулювання збитків діє з грудня 2016 року. Бере участь на даний момент 18 компаній Список СК учасників угоди про пряме врегулювання збитків / Для споживачів / МТСБУ Якщо в дтп винен водій,який застрахований в інших компаніях - прямого врегулювання збитків не буде. Але особисто я можу допомогти, якщо навіть попадеться шарашка. baksius, у Львові є 3 підрозділи, які напряму керуються Головним Офісом компанії: Перша львівська філія (Стрийська), Друга Львівська філія (Данилишина) і Львівське Управління (вул. Балабана, буд 6 (за гот Львів, бічна Куліша), яке очолюю я. А в чому полягало запитання?
Ясно. Я думав що у Львові одна філія і ти відколовся і створив ше одну а тут оказується їх аж три. Надіюсь то пофіг в якій філії страхуватись свої забов'язання вони виконують одинаково?
Так, по виплаті однаково, бо все контролює Київ. Юридично я і був окремий підрозділ, просто географічно знаходився в одному офісі з ДЛФ. Але через непорядність окремих працівників (переманювання моїх же клієнтів) вирішив відокремитись географічно. Для своїх пост. клієнтів запропоную найкращі умови та індивідуальний супровід. З 2009 року дотримуюсь цього принципу =)