Відповідь: Страхування З 1 січня 2008 року контроль буде посилено, тобто це означає, що гайці будуть пиняти всіх тих, в кого на "лобі" не буде того жовтенького талону, але зараз вони також мають право оштрафувати за відсутність того договору, оскільки його обовязковість передбачена нашим законодавством і передбачена також відповідальність за його відсутність!
Відповідь: Страхування Наведіть будь-ласка приклад як діє цивілка, чим вона помагає і в яких випадках вона безполєзна, щось я вїхати не можу які в неї плюси.
Відповідь: Страхування Основний плюс цивілки в тому, що якшо ти (не дай Бог) вліпиш якусь серйозну тачку, то гроші на ремонт тої тачки будеш платити не ти, а твоя страхова компанія! Ну і ше один плюс в тому, що гайці не зможуть здерти з тебе лишню десятку:mrgreen: за відсутність страхового полісу.
Відповідь: Страхування ... то гроші на ремонт тої тачки будеш платити не ти, а твоя страхова компанія! якщо вистарчить терпіння зібрати усі необхідні папери як на мене, переваг тут і не може бути. Черговий спосіб примусово викачати трішки грошенят.
Відповідь: Страхування Я думаю якщо вліпитися в якийсь там Брабус, то терпіння зібрати усі документи вистачить, бо шо краще: зібрати документи чи заплатити 2000$ за його ремонт?:mrgreen:
Відповідь: Страхування Тобто якщо вліплюся в джігулі на сумму до 100 уо то краще на місті йому віддати грошей і все, щоб не харитись з довідками? На ремонт моєї машини страхова ні в якому випадку не буде тратитись? Тобто страховка діє тільки в разі коли я винен? А при наїзді на пішохода (тьфу-тьфу-тьфу) цивілка чимось поможе? Дякую.
Відповідь: Страхування На рахунок джигулі, то я думаю краще "на місці" домовитися так буде менше мінінгіту. Не буде! Так.Коли страховий випадок стався з твоєї вини. Якщо внаслідок дорожньо-транспортної пригоди заподіяно шкоду життю чи здоровю потерпілого.
Відповідь: Страхування Ой, забув, і останнє питання: виплату потерпілому страхова повністю накриває чи я якісь відсотки плачу?
Відповідь: Страхування ще один плюс стахування в тому що страхувальнику вигідно довести твою невинність в ДТП, щоб не відшкодовувати ремонт потерпілому. Хоча для цього є ще франшиза і т.д.
Відповідь: Страхування Франш́иза(страховá франш́иза) - частина збитку, яка підлягає самостійному відшкодуванню (покриттю) за свій рахунок при виникненні страхового випадку.
Відповідь: Страхування О, а я вже забув. Треба до того таксиста, який в мою джетту в листопаді в'їхав навідатись, а то ше 100 б. винен
Відповідь: Страхування Питаннячка: Яка вартість цивілки і якщо на момент аварії за рулем буде інша особа (не власник машини) - страховка діє.
Відповідь: Страхування страховку можна порахувати тут, а зараз я повідомлю радісну звістку: завдяки домовленостям адміністрації клуюу для власників карток фольксваген-клубу страховка виписується без франшизи! Тобто економія при кожному випадку 500 гривень! P.S. Monkey, переказуй ріспект нинішньому власнику твоє джетти - дуже толерантно мене пропустив сьогодні на Тургенєва
Відповідь: Страхування Мені здається, ті хлопаки її продали нормальному чоловіку потім. Приємно п.с. Кому цікаво дізнатись про страхування і виплату суми , то http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=320
Відповідь: Страхування Шановне панство.Декілька неділь назад відкрив у Львові представництво страхової компанії.Буду радий проконсультувати по страхуванні а також готовий спілкуватися з вповноваженими особами клубу,на рахунок клубних знижок.
Відповідь: Страхування Прошу дзвонити, стукати в асю чи писати на мило, коли буде зручно. Звичайно, ми з приймаємо пропозицію про партнерство!
Відповідь: Страхування Шановні колеги! Підкажіть до кого і куди звертатись по питаннях страхування (цивілки) в Універсальній і яка приблизно вартість +-.