Відповідь: Страхування сумніваєшся , бо ніколи спм з таким не стикався. я не сперечаюсь,що є страхові які просто наживаються, тому, вибираючи страхову компанію, треба насамперед дивитись на її репутацію і її імідж
Відповідь: Страхування прошу описати детальніше вісі умови, в іншому випадку пост може бути сприйнятим як реклама.
Відповідь: Страхування Спам. у мене авто застраховена прошу не розсилати пропозиції страховки шановна Maryana, мені мусору непотрібно у моєму ПП.
Відповідь: Страхування Maryana, мушу сказати, що з наступним пп з рекламною пропозицією ви будете забанені.
Відповідь: Страхування Шоби не створювати нової гілки питаю тут. Така ситуація я нещодавно оформив ОЦВ (3 тип 1-2 особи). Тобто угода поширюєть тільки на мене і на мій автомобіль. Але на днях моя дружина виявила палке бажання навчитись їздити отримати права і їздити самостійно. Отож таке питання, чи можливо змінити достроково тип угоди страхування припустімо на 1 тип, скільки це коштів потягне (чи можна просто доплатити різницю) і яка процедура. З.І. ОЦВ оформлена в СК "Універсальна".
Відповідь: Страхування Потрібно піти в "Універсальну", розірвати наявний поліс, вони повернуть залишок (з розрахунку на процент днів дії полісу, що залишилися, тобто, якщо поліс річний, а минуло півроку - повернуть 50 Далі треба укласти новий поліс, куди вдже вписати жінку. Процедура проста, там все покажуть.
Відповідь: Страхування В Універсальній точно можна, але по грошах між тими розірваннями і поновому складаннями зєкономиш гривень 20.Зроби краще нову страховку на жінку.Цікавий приклад -хотів продавати авто і зробив страхівку на пів року, з клубною картою заплатив 191гр 80 коп, на рік страхівка коштує 240 грив., зекономив аж 50 грив., за пів року машину передумав продавати взяв знову вже на рік, заплатив 240грив і відповідно втратив зєкономлених 50грив + сратив пів дня на ті процедури. Мораль- маєте машину на двох і жінку з правами робіть страхівку відразу на обох і мінімум на рік навіть якщо плануєте скоро продавати авто.
Відповідь: Страхування я брав страхівку на рік 240 грн тепер беручи таку ж страхівку для дружини попаду в 328 (стаж водіння 0). ото ж 568, а якщо ж розривати і наново складати я попаду в 328 (1 тип). Так шо різниця імхо таки є
Відповідь: Страхування то в якій канторі? Універсальна? Додано через 2 хвилини сорі, кнопки попутав... а то про яку кантору мова йде? про універсальну компанію??? чи інша страхова? Додано через 9 хвилин застрахував цивілку на початку року. в кредо класік. знайомі на себе одіяло потягнули. а так як ціна всюди майже лднакова - поступив не по українськи, зробив знайомим показник, навіть 20 гривень скинули... оправдала себе вже. з макдональдзу з парковки (біля ЦУМу) виїзджав в вечірній час, фієсту нову легесенько збоку ледь торкнувся. то він там понти ганяв купу рублів захотів але проблеми всі взяли на себе страхова кантора. я і забув, що таке було. і ті царапиши я би попав на долярів 100, тобто тих 250 гривень вже себе оправдали в такій мелочній ситуації.... а час нині у Льові і дійсно.....
Відповідь: Страхування Всюди. Ціна ОЦВ регулюється законодавством. Тому компанію треба вибирати в першу чергу за надійністю. Власне за відгуками по цьому параметрі, як я чув, можу порадити AXA Ukraine.
Відповідь: Страхування Свіжа інфа по Універсальній- 1 погана, клубні картки там вже не діють 2 добра, 0 франшиза дається всім хто страхує
Відповідь: Страхування 1. Клубні картки там діють як і діяли, прошу не дезінформовувати. 2. 0 франшиза актуальна тільки на ОЦВ, а по нашій прогамі діють і інші види страхування. Та і "новині" цій понад рік вже...
Відповідь: Страхування Уточню, робив тільки цивілку. І машина страхується переважно на рік, оскільки про це почув зараз, а срахувався рік тому, тоді вписували номер карти в особливі примітки, тому для мене це і була новина і думаю я не один такий. А на що і які ще види страхування діє карта,питався в менеджера, той прикинувся шлангом, каже "вже не діє"( сидить як зайти то на право в куті) Тут не моя вина, я за клубну карту і програми лояльності за обома руками.
до кого звертатись за знижку у страховій Універсальна. зараз дружина оформляє цивілку, це можна і на городоцькій робити? навпроти цинку є відділення. ?????
на городоцькій ні, треба йти в головний офіс на Тургенєва Знижку на цивілку уже давно не дають, щось пов"язано із антидемпінговим законодавством (цивілка у всіх СК повинна коштувати однаково). Натомість для нас (по клубній карті) там нульова франшиза.
Це точно, знижку на дають через те, що СК самі занизили вартість страхових полісів, після чого прийшла криза і вони опинилися по вуха в лайні, так от як СК Страхові Традиції, КАСКО чи Інкомстрах, усі 3 вже давно без ліцензії, і це ще не кінець.
В сьогодонішній час наявність ліцензії ще не означає. що та чи інша страхова компанія себе добре почуває....як на мене, зараз стати банкротом може практично будь-яка страхова компанія...якщо на ринку і залишились надійні - то від сили штук 5-10, не більше - імхо