Відповідь: стукіт в районі ходової Прочитавши це зразу забудь про цю фразу. Подовбатись буде з чим: 1 - Для цього потрібен вороток при чому з головкою на ... не памятаю але великою - кажись 29, проблема що в простих наборах її зазвичай нема. Якщо гайка ступіци давно не відкручувалась то відкрутити її без професійного інструмента і довгого ричага - анріал. Сам зігнув 1 вороток. 2 - То все добре але відкрутивши її треба випресувати наконечник спеціальним зйомником. Мені підійшов від жигуля (в сусіда по гаражу знайшов) але в основному в людей такого немає. Можна без випресовування - вибити кувалдометром але тоді є ризик ушатати наконечник. 3 - А от з тим я протрахався ппц як довго! При чому піввісь я відкрутив від коробки і носився з нею по гаражу. Бо в мене була задача поміняти пильник зовнішнього шруса а не сам шрус, тому фігачити по ньому молотком без розбору не можна було даби його не пошкодити. Доречі щоб зняти піввісь знову ж таки потрібен ключ Аллена.
Відповідь: стукіт в районі ходової Труба рулить, колись в Остапа в гаражі взагалі відкрутили вдягнутим на вороток колісним ключем, на який кусок газової труби накинули. Молоток, дерев*яний брусок, трохи фантазії і нічого не ушатаєш. Двома плоскими викрутками і круглогубцями з помічником знімаєш в 5 сек.
Відповідь: стукіт в районі ходової Згоден, але ж кажу якщо вороток такий собі то зламати/погнути його намарозі. Може й так. Ага. Тільки от помічника не було. В той вечір плюнув і пішов додому. На наступни вечір прийшли двоє і збили майже зразу. Коли є помічник то все робиться в піцот раз швидше і простіше.
Привіт всім! Місяць тому робив на сто всю ходову,все поміняли що треба.Вчора виїзжаю ,чую якийсь стукіт в передньому лівому колесі,став зняв колесо ,все добре нерухається,а от полуось біля коробки вверх вниз,вправо є люфт,відчуття як би щось відкрутилось там в середині. При їзді стукіт однаковий(вправо вліво,помало швидко),залежить від ям на дорогаг
То візьми і перевір болти кріплення полуосі до фланця,могли відкрутитись. Ну і сам кулак може стукати.
стук була похожа проблема, стук з переду в ходовій коли рушаєш тук-тук... і коли зупиняєшся тук-тук... Був Перечитав купу форумів, правильна порада була їхати на сервіс)) На перших двох сервісах проблеми не рішили, лиш сказали поміняти якісь сальнікі втулки, тіпа для відчіпного. Лиш на третьому загнали машину на естакаду, бо на підйомнику нічого не побачили, розхитали. Результат були попушені болти шо знизу тримають трансмісію.Попустились на весняних ямах.