Сучасне бюджетне авто vs. старе німецьке корито бізнес класу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Shaggy, 11 гру 2012.

1. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Нік Вольф, та тут ніхто не хає нові авто !
    Мав би я бабосів дофіга, то взяв би VW СС 3,6 V6 і їздив би і тішився.
    А ось мав би я 15-17 штук, то в житті би не купив Кашкай.
    Бо для України/Львова реально хватає Ауді А6 (С4) або Пасік В4.
    Це, звичайно, для середньостатистичного нашого форумчанина, віком 25-35 років, з доходом 4-5 тис.грн./міс.

2. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Думаю багато хто хотів би їздити на В4. І я в тому ж числі. Але знайти хороше це в ціні 10000 тис. І авто буде вже більше 10 ти років (1995-2003). Але зваживши всі за і проти вибирають авто на польських бляхах або купляють нове або 5-ти річне авто. Звичайно, що нове авто не тої якості що було раніше. Багато чого виходить з ладу ще під час гарантії. Тому думаю, перш ніж купляти, кожен зважує що краще - 20ти річне чи нове. Думаю якби не було проблем з грошима то у нас всі би їздили на Фольксвагенах, Ауді, Мерседес чи БМВ.
    Я особисто надав би перевагу дешевому і на дійному, а за комфорт потрібно платити.

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та ладно, за 7-8 штук знайдеш дуже нормального Пасіка. Я б сказав навіть дуже доброго.

4. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    NickWolf дуже тобі дякую за стільки букв Підписуюсь під кожним без виключення словом
    Від себе додам:менталітет,комплекси,статки (а бо їх відсутність), твердолобість,породила цю тему - буду дуже радий якшо завдяки їй хтось зробить правильні висновки.
    Чортопхай, а де вибачення за "відверту брехню" і т.д. ну принаймі щире жіноче: упс ,я попутала машинки;)

Останнє редагування: 17 гру 2012
  5. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Вставлю і я свої 5 коп.

Кашкай - дійсно хороше авто, як на сьогоднішній день.

Плюси при порівнянні зі старими:

1. достатньо економне (розхід 7.5-8 по місту, знаю з досвіду)
    2. безпечне (купа електроніки не дать щоб машину занесло, а багато діючих подушок (якщо авту більше 9 років можна бути спокійним, що вони не спрацюють) + правильно спроектоване авто знижує травматизм при аварії )
    3. якщо виникають поломки їх або легко виправити або майже нереально

Плюси старших авто:

1. Дешеві запчастини
    2. Брилок Ауді, БМВ, Мерседес чи інше замість Кіа, Хундай чи Мітсубісі

Якщо ти близький до авто і ти в цьому добре розбираєшся, в ідеалі маєш свій більш-менш обладнаний гараж чи своє СТО - краще брати старе але комфортне.

Якщо тобі воно далеке, ні робота ні хоббі не пов"язані з цим і ти хочеш щоб воно просто їздило (в будь-яку температуру і погоду) - бери нове чи те, що здали по лізингу.

Бо перший варіант перетвориться для тебе в суще пекло:
    тебе надурять ще при покупці підсунувши труп чи конструктор.
    далі, оскільки на нормальних СТО за нього не візьмуться ти будеш шукати підходящих майстрів, ті, бачачи твою необізнаність будуть дерти з тебе гроші по чорному і халявити ще більше.

Не прислухавшись вчасно до зміни звуку двигуна можеш влетіти в ще більший ремонт.

На шротах, теж бачачи твою необізнаність по запчастинах будуть дерти з тебе в тридорога, поки не знайдеш де є нормальні шроти.

Якщо ж хтось розуміючий випадково купить нове авто то йому буде дуже скучно і він буде клясти, що за ті гроші можна взяти щось старіше але комфортніше.

• Подобається Подобається x 1
  6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    я читаю і шокуюсь, бо з обнієї сторони я прихильник хороших авт ,в мене такі були Сеат толедо,пассат Б3 і Б4,ще є Т3 так є за ними настальгія ,але і невсі новіші авта такі як ви описуєте є і варті уваги і ви мене підтримаєте коли ви поперше слава Богу зможете собі його купити, і подруге воно вам сподобається у всіх відношеннях це і є умова усіх покупок які корегуються вподобаннями ,принципами і потребами.І взагалі всі покупці діляться на тих хто обирає технічні дані авта наприклад я себе таким вважаю, а ті хто зовнішню красу і навіть понти ставить як привілегію,тому і виходить дикусія а я би , а от би ,і так далі.Тому скажу так ,на кожен товар свій покупець і в кожного свої смаки і привілегії і різні авта в різні роки в різних классах мають різні ізюменки і недоліки і порівньвати їх незважаючи на вікову і класову градацію а токож можливості і потреби які хоче задовільнити кожен виробник ,вважаю брєдом ! ! ! тому що для порівняння ніхто мені неназве класнішого авто яке мене пре ніж VW 80-х років і BMW 530 дизель автомат на повному фулі в чорному кольорі .....АЛЕ Я НА НИХ НЕЇЖДЖУ
    висновок:кожній тварі є до пари своя тварь і неінакше

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Йожикі... народ та ви вже стіки тут пишете шо всі такі мудрі, але не хочете проблем на сервісах.. Ціни.
    Нік Вульф, вибачте, але ви чомусь плачетеся, а не обгрунтовуєте чим нове краще старого. Я не можу вас зрозуміти... Ще не так давно ви писали який Б3 крутий і, що не потрібно нового авта, бо не буде кращого за ваш Б3. І цінили його в сумашедші гроші... Майже в такі ж за які я придбав А6... (;-) між нами по секрету)

Андрій89, до чого тут шроти і чи тебе на них надурять? А офіціали на гарантійних авто не дурять? така сама пані приїжжає каже "побадайте мені авто", а воно їй пів машини на 10000грн міняють. Набагато простіше на сервісі перебрати ходову на тому ж старому БМВ чи ФВ ніж на кашкаї. І не питання в ціні.

Я так і не зрозумів чому? І даемно. Я хотів або Е34 турінг, або А6 авант, або ще один Б3 ВР6. Вибрав ауді. Пасат дешевий, але він полюбе пасат. Шумний, менш комфортний. БМВ то машина для швидкої їзди як не крути + не фанатію від задньопривидних авто на трасах. Ауді виграло по всім параметрам бо воно комфортне, надійне і адекватне в ціні і ремонті + має чудовий кузов. І так воно в дуже хорошому стані, але все ж вкладати в нього зараз потібно щоб все працювало.

Повінстю згоден з Гріном:
    Не купив би не тіки через якість салоно і пластмаи чи дизайну авта. А тіки через це що це нісенітниця. Не ЖИП і не легкова... І на трасі не буде стійкою в порівнянні з важкою легковушкою, і по горах не поїде... Міський паркетник... В місті пофіг на чому їззити, хоч на бусі, хоч на смарті...

8. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Shaggy ти нєпріостановлєнний :dance:
    Тут тобі вже ніхто нічого не докаже ))) маєш Ауді тішся (ти як той Дзідзьо з Каділаком) ...2-міс володіння авто 2-міс ЕЙФОРІЇ (я тобі заздрю)
    Ти в кожному пості читаєш тільки те,що хочеш прочитати, а пишеш все шо в голову приходить ... попробуй все з самого початку ...)))

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Во-во, Кашкай - повна фігня. Як на автоЛЮБИТЕЛЯ.
    Їх купляють жінці/дочці/коханці. Щоб відчепились.
    І саме цікаве, автор!, подивись скільки ти його цінив на старті ? і за скільки ти готовий віддати його зараз ?
    Не так просто цю мильницю продати.

10. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    спустив від стартової ціни пів твоєї машини )))

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну, може і не пів моєї. Але зато вона моя.
    А Кашкай твій ?

Та і взагалі, до твоєї теми про продаж Кашкая, тут віднеслись дуже толерантно, ніхто в твоїй темі не пише, створили собі окрему тему.

Та і за 15,5 тис.$ можна купити афігєнний Форік (+/- в тих роках). А це вже зовсім інша тачка.

12. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Нєа, в мене 5-ий гольф )))
    В моїй темі насрав:)blush: модератор і по моєму проханню створив ж цю тему ...
    За 15,5 тис можна купити багато чого... якшо ти ще не зауважив (а з твоїх дописів видно,що ти не дуже уважний) тема не про Кашкай, а про то чи мають право на існування сучасні машини після того як Shaggy купив собі Ауді )))
    ПС: #13 пост включно був в темі продажу

Останнє редагування: 18 гру 2012
  13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та ладно, не лічи мене, і не переходь на особистості.
    При чому тут Шегі і його машина ?
    Я, наприклад, теж вважаю, що А6 (така як в Шегі) в 1000раз прікольніша ніж той Кашкай, що ти продаєш.

І це моя думка. Особисто. І я свою думку нікому не нав'язую.

Особисто мене (підкреслюю) ! харять сучасні паркетники.
    Не всі звичайно.

14. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Ну тут я зовсім не зрозумів ...то від безвиходу ти таке написав?
    Це було моє перше питання в темі продаж!(соррі друге)
    Думка має право на існування, я ж не заперечую.А дехто навязує )))

Останнє редагування: 18 гру 2012
  15. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    тому що взяв те ,що на мою думку мені краще

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Головне шо твій допис просто тебе ставить на планку вище за всіх. Бо оця фраза "ти читаєш те, що хочеш прочитати" тебе робить просто Платоном зараз. Відчуваєш цей вітерець величі і поваги до себе? )))

Доказувати мені нічого не потрібно. Ти не написав жодного аргументу вбік чи старого авта, чи нового. Або я щось пропустив...

Звик прибирати за собою!

Полюбому ні. В мене сама класна машина на цьому форумі! А ти як думав інакше? Хтось має щось проти? Забаню!))))

Так можна. Купити субару аутбек. Якраз такі гроші. Хороше, швидке, комфортне і прохідне авто. Ще можна щось згадати.
    Так само я можу сказати про ФВ тігуан наприклад... Високий паркетник... "0" прохідності.
    А ти тут вчепився моєї А6 і свого кашкая. І шо не маловажливо переходиш різко на особистості і на "ти".

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    (а з твоїх дописів
    видно,що ти не дуже уважний)
    Це що за брєд ? ? ?
    І ще раз тобі пишу, не переходь на особистості. Яка безвихідь ? Ти а чьом ?
    Та і взагалі, нах тут цей спор ні про що ?

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Нє ну не розумію. Хочу щоб пояснили.
    Я шарю якби ти хотів там Форд Ф350 за шалені гроші... А взяв те що міг взяти.
    Але мрію про БМВ і ніхто не переконає що кращої машини нема, але візьму щось інше, бо воно мені краще.
    Кажи вже хоч що тоді)) Може я зміню думку?;-)

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    вуаля,нарешті я впізнав розумного Гріна ,а то доказуєте тут хто зна шо

20. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    за мене це зробив НікВольф (я стільки букв не осилю)Я написав ,що підписуюсь під кожним його словом.ПрочитайТЕ ще раз.
    Я ж подякував;)
    юмАр, цєню
    Це Ви про що?)))Я маю звертатись до вас в третьому лиці?а на "ТИ" перейшов перший не я слідкуйТЕ за закінченнями в словах ;)
    Правильно треба спати!До завтра )))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)