Сучасне бюджетне авто vs. старе німецьке корито бізнес класу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Shaggy, 11 гру 2012.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тема вичерпала себе. почалися відповіді на цитати... Далі будуть іти тіки образи, сарказм і необдумані вислови.
    Писати тут більше нічого. Тупік.

Відповідей на суперечку старе і нове авто я так і не отримав для себе.. Скільки з людьми про це не говорю... хто чим керується у виборі... не ясно.

Вибачте, шановний, Koka, якби вас чимось особисто образив. Добре що ви такий хороший форумчанин і так уважно все читаєте! Приїжжайте на з"їзд, буду радий познайомитися. бажано на кашкаї, щоб я відразу впізнав ху із ху)))

Останнє редагування: 18 гру 2012
  2. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    ОК:yes:Жодних образ )))
    Весела тема получилась ))) Тьфу-тьфу Кашкай треба продати )))

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А жаль. Хороша тема. І гарно почали.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Так ти можеш продовжувати, я її не зачиняю.)))
    просто я умиваю руки поки не прочита щось нове, що мене зачепить))) Бо так далі буду нав"язувати свою думку.

Я поняв. за 15,5 тищ можна купити 2 штуки А6 С4))))

5. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    А бо Форестер ))))))))))))))))))))))))))))))))

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а варто думаєш?

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Як це НЕ обґрунтовую. Дуже навіть і обґрунтовую - тим хоча б краще, що свій час треба цінувати, якщо ти не фанат морозу і гаражу, або очікування на СТО. Я не писав ніколи який В3 крутий, але моє авто таки набагато краще за середньостатичні на базарі В3-ті у ціновому діапазоні 6-7К. Тому і не хочу продавати, тому і початкова ціна була виставлена для фанатів, а не для продажу. І не писав, що нового не потрібно, прошу навести цитати, але не включати сюди перегавкування з донецьким. Зараз ціна на мій Пасат стоїть майже адекватна, враховуючи повний марафет днища та нову зимову резину. Але я знову ж таки не спішу продавати, бо з весни буде кому їздити і доглядати наш любимий в сім'ї пасат. Краще віддати в рідні руки, чим продати, а рідним рукам купляти невідомо що за ті ж гроші.

Ось це Ваше "МАЙЖЕ в такі ж" ставить всі крапки над І. Бо "майже" і "однаково" це зовсім різні речі. Маючи 9К, можна сміливо шукати таке авто, як Ви собі знайшли, з чим Вас і вітаю. Але маючи 7К, з яких 3К позичені, не дуже то і хочеться і можеться ще шукати десь ті дві штуки чи не так? Окрім того є ще питання вкладання грошей у куплене авто, про що трохи нижче.

Відповідь на питання навіщо я таку супер машину продаю.

Дай Боже кожному такого везіння купити таке хороше авто - без сарказму. Але ну ніяк не розумію навіщо купляти, щоб потім половину від ціни ще вкладати. І мій Пасат тому як антиприклад - вкладаєш вкладаєш, а потім розумієш, що чим більше вкладаєш, тим більше хочеться вкладати. Але ж ті гроші звідкись треба брати :)

Тому всім зичу доброго здоров'я і побільше грошей, нехай зароблених, але побільше, щоб ми всі мали везіння купляти лише хороші автівки. І неважливо, якої б марки вони не були, лиш би підтверджували наші сподівання від них і, головне - ціну, яку за них було заплачено.

Всіх з наступаючим :)

П.С. Знижувати ціну по 500 баків за раз - це норма при продажу дорожчих за 12К машин. При продажу автівок до 7К - скинути можна хіба що 50, ну нехай 100 доларів, але не більше.

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    таки добавлю ще особисту думку...

ділю людей на декілька типів (стосовно авто звісно):

1. кататимусь тільки на новому, тільки з салону, мені плювати, за пару років продам і знову куплю нове. - не ремонтуватиму, тільки литиму бензину.

2. купуватиму машини не старші 4-5 років - бо їх щойно продав перший тип - вони ше ніфіга не вбиті, але вже доглянуті (є мафон, сигналка, антикорозійка, тонування і те де).

3. знайду якість або улюблену модель. це бюджетні варіанти котрі завше розглядаються як ціна/якість. тобто цим людям впринципі байдуже скільки років машині - аби була в хорошому стані, вартувала своїх грошей, легко ремонтувалась.

звісно третя категорія ше ділиться по ціновому діапазону. бо в третій категорії і я і Шег, але я чомусь на жигулику :)

Стосовно вашої суперечки: підтримую Шега і Гріна. їхні думки збігаються із моїми.
    ну справді, ви бачили ці нові машини ?

+ я консервативний в цьому плані. тобто дизайн джетти мк2 - для мене набагато гарніший ніж тойоти корови, чи нової джети, чи навіть кашкая. люблю квадратні машини і капець.

аеродинаміка для тих, хто не вміє будувати потіжні двигуни. Г.ФОРД

піс піпл

• Подобається Подобається x 1
  9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я сі дико вибачєю, але я ніц не попутала! Мова була про кишкая, і я про нього ж писала! А те, що написане в технічній документації (БУДЬ-ЯКОГО АВТА!) - це використати у виходку - сам знаєш для чого.
    Тому, сорки, але я не маю за що вибачатися. Написала правду. А Ти - неправду! І ще на цьому наголошуєш. Який у того вузькоокого хлопця об"єм двигуна? Він в принципі не може брати в середньому 7.5 л! І він мені не подобаєцця. Це моя особиста думка і я її нікому не нав"язую. АЛЕ!
    Якщо моє авто називають паганими словами (десь там на самому початку Ти якось так бридко про нього сказав) та ще й на моєму Форумі, намагаючись втулити щось, що самому не треба... Звичайно, я маю аааааангельське терпіння, але в таких випадках НАВІТЬ мене шляк трафляє наглий!
    Тому вибачатися повинен... сам знаєш хто.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чортопхай, ану фольцвагена на автар пхай !!!

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Оце пусті слова. Ви думаєте, якби я купив у вас пассат нічого б в нього не вкладав? Відразу почав би міняти дверні карти, з нормальними кнопками склопідіймачів, оригінальними. Повикидав би ті магнітоли і фм трансмітери чи що у вас там (це для прикладу). "Шафу" з колонками в багажнику і підсилювач. Сині підсвітки в приборці і купу всього.
    А в ауді я теж не вкладав нічого страшного. Навіть масла ще не міняв, ремнів. Антифриз тіки, і омивач скла. Може 200грн вклав за тих 2 місяці... З них ще тіки 400грн насос для коліс коштував. Решта вкладання - це розхідники і те що не вистачає для комфорту. Наприклад ЦЗ не працює. Чекаю тепла, щоб ци зайнятися. От здох АКБ. Нові коврики треба. Тощо....
    Н в тому суть що міняти. А міняти завжди треба буде бо кожна людина індивідуальна. Комусь пох може без ковриків їздити або з дірявими, а хтось нові відразу купляє. Хтось з чохлами на сідушках, а хтось з дірками...

Так я вже Н-ну кількість постів намагаюся пояснити, що нове авто ніфіга не застраховує вас від заїздів на СТО. Так само люди ремонтують ходові і двигуни і все-все-все... Рідше ремонтують власники автівок ціною нових поза 25-30тищ у.о.
    Я не кажу про пасат Б3, чи Г2... Так, можливо це вже за старе авто, там вже більше буде проблем... Але щось типу авто кінця 90х. На звичайній одноричажній ходовій, зі звичайними атмосферниками... Типу Б5, А6, форестера тощо. Воно полюбе краще і надійніше ніж нове авто до 15тищ у.о ціною. І на сервісі бде стояти рідше, якщо одноразово все зробити що треба. Головне не перетворювати деякі проблеми у суцільний ремонт...

Останнє редагування: 18 гру 2012
  12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Шег ти задовбав, шо ти як тьолка? Сказав шо не будеш в тій темі писати і далі те саме з пустого в порожнє найбільше за всіх переливаєш :)

Взагалі, любі друзі, я дивлюся які ви всі нервові і мушу вам нагадати, що йдуть великі свята, треба любити один одного :)

Тема не варта холівару, авто - це не хатні тапочки, його купують, приймаючи зважене обдумане свідоме рішення, а не перше що попалося. Тобто кожен вибирає те, що йому підходить по ціні-комфорту-класу-компромісності тощо. І переконувати когось, що він олень бо вибрав собі не те авто яке йому потрібно - це і є вершина оленізму.

Шануймося

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не зрозумів, які саме слова вважаються пустими? Про твоє везіння чи про звідки гроші брати? Ну якщо це пусті... Про що тоді мова? Неясно.

Викидати - це не вкладати :) А всі ці підсвітки я захотів поставити, бо в тебе тоді побачив на твому ж пасаті, і мені сподобалась ідея. Щодо дверних карт - ти не бачив мого пасата вже рік мабуть, не повторюй, будь-ласка, бздури донецького. Шафа з колонками мені аж ніяк не заважає, навпаки. Трансміттера також давно немає. Віталя, ти відстав від життя :)

Не знаю, не знаю. Ось твоя тема про авто... Було мені трохи страшно на це все дивитися. Я б не хотів купити авто і ось так все міняти, а тим більше розбирати так глибоко. Щоб це не стало, цитуючи тебе ж, суцільним ремонтом. Але в тебе золоті руки, тому тобі це, мабуть, в задоволення.

Щодо теми - я вже давно писав, що автовиробник зараз не той, бо більше автоматичного складання, більше економії, тонший псевдометал, а ще китай тисне і т.д. І тут в темі писав, що після 2008 року антикризові машини взагалі не вартують тих грошей, за які їх продають виробники. Але нове є нове, бо там хоч є гарантія, якісь майстри на авторизованих СТО, які знімуть поламане і поставлять нове. Так, це все може впливати на погіршення салону, на багато інших якостей, окрім безпеки, звичайно ж.

Але краще мати на чому їздити щодня, чим сушити голову що ж сталося з автівкою, що ніхто не може поставити діагнозу. І тоді шукати хто зна де якось дядю Васю на гаражах, який щось знає, але не факт що скаже і тим більше що допоможе. А як і допоможе, то вартуватиме це шалених грошей. І чим машина старіша, тим частіше треба шукати тих дядь вась. Якби з авто не вовтузився на гаражах, все одно старість бере своє.

Я думаю, питання теми - це питання лише наявності коштів у людини та везіння. Є кошти - купляємо щось краще і свіжіше, але з дорожчого. Немає грошей - купляємо що можемо або їздимо-мучимось (фанатіємо на ремонтах в гаражах, перепрошую) на тому, що є :) Повезло - купили на менші гроші кращу машину у кращому стані. Не повезло, то... Думаю, мої думки більш ніж прозорі для всіх.

Ще раз всіх з наступаючими, будьмо уважні один до одного!

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Nick Wolf, +1000
    Ніколи старіше не буде краще нового (просто залежно що порівнювати. А6 з Кіа Сідом тим же брєд, треба нову А6 зі старою А6 рівняти), окрім деяких моделей, від яких можна фанатіти, адже в кожного з нас є свої любимі машини з 40-50-90 років, які будуть завжди кращими, за нові зажигалки

15. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Не маю жодного бажання більше відписуватись в цій темі ... хоча маю ще стільки всього сказати !!!Кашкай сьогодні успішно проданий - всі щасливі !!!
    Так як я вже не зацікавлена особа то спеціально для Чортопхай: Пані та той японський шафлик і насправді жер тіко 7,5 л ))) Вам с тим Паном з діаспори,певні шось було пороблено,бо і нудило Вас...))) Нікого не хотів образити віднісся до даної теми як до приколу,так ,шо звиняйте,якшо,шо )))
    ВІТАЮ всіх з святом св.Миколая будьте чемні на дорогах аби Миколай ,вам не приніс мандарини під подушки безпеки !!!)))

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Взагалі існує одне золоте правило - добрі машини дуже рідко продаються .
    Не зовсім... не вмієш рахувати не маєш коштів. А якщо добре порахувати то можна купити вживане авто привести його в порядок і воно до майстрів буде їздити меньше ніж нове з салону, а на зекономлені гроші поїхати літом до Мексіки і подивитись на піраміди
    Літом була комічна ситуація. Колега їхав з Києва мерседесом за який заплатив 120 тис дол в салоні. Десь перед Рівне провалилась водійська сідушка і чуть не вилетів з траси.... питає що робити ... відповідь - заїхати у найближчий магазин і купити ящик з під кока коли.... і так на цьому ящику в машині за 120 тис дол доїхав до Львова

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дозвольте бігти виконувати?!

Оскільки мене просто "пре" від авта ЧЕРВОНОГО коріру (MARTINI, я шаную Твій вибір) та ще й з такими жіночними віями, то мушу знайти VW тіки такого - саме такого! Курче! Маю дві проблєми! Перша - це червоний VW (може в Elzy підзичу для фотки). Друга - вії! Хоч бери і щітки вдома з держаків повідкручуй!

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ааааа, тепер то мені ясно з моїм пасатом все ))) Хоча таки правда це. Стільки вже купили трупаків поруч, а мій і надалі в продажу.

Як у тому анекдоті в сусідній вітці - "та ти шо". Ну бігме "та ти шо", ніколи не повірю. Але байка як для залякування, то гарна :) Хоча якщо він в тілі, то може і не розрахували німацьки, хто вже його знає, чи це було "та ти шо", чи може дійсно мен був під 300 кіля.

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    )) Я думаю малось на увазі те, що хорошу машину ніхто не продає, а сам їздить, ну або тихенько комусь з друзів чи знайомих продасть, без афішування...

20. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    У нових автомобілях дійсно багато проблем буває, навіть у того ж мерса за велику купу грошей.
    Був випадок в США, що у Шевроле Круз погано закріпили кермо і воно на трасі відірвалося, добре що обійшлося тоді без жертв.

У мого батька Авео 2008 року випуску. З’їжджав він разок з бордюру, а він був високий і зачепив захистом. Після того передачі почали понаго включатися і звук двигуна трохи змінився. Поїхав він до знайомого майстра і офігів. На ЗАЗі, де проводиться крупновузлова зборка, перетягнули шпильку кріплення двигуна, і від того легенького удару вона тріснула і мотор змістився.

Ось як збирають нові машини.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)