Сучасне бюджетне авто vs. старе німецьке корито бізнес класу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Shaggy, 11 гру 2012.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Абсолютно правильно..... малось на увазі що добру машину не продають, а самі на ній їздять. Зараз взагалі мода пішла ... купив поїздив рік півтора, щось почало барахлити - продав, знов купив знов продав... і це не перекупщики... про них інша мова. Машини після таких господарів - абсолютні трупаки і їм дорога на металолом. Щкода тільки останнього власника. Народ пішов технічно малограмотний і навіть експлуатувати меньш більш машини не вміє
    Ніяка то не байка а життева реальність. І вага колеги нормальна десь 80-90 кг. просто якість теперішніх машин різко впала.... Особливо машини отих кризових років 2008-2010 - зліпленні як небуть

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а шо купувати через 20 років, коли добротні машини, яким зараз 10-20 років зогниють, а ті шо вироблені тепер, розваляться? :) Всі будем їздити на роверах :)

3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Не найгірший варіант! Я знаю, що ти їздиш, та і я пів року на рік ровером на роботу їжджу! Шкода тільки, що то не сімейний і не зимовий транспорт...
    А через 20 років ще де-не-де будуть гольфи 2, адже зараз їздять машини яким і по 40-45 років, тільки мало вже їх... А жигулів 30 річних повно!

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я б навіть не побився об заклад чи будуть через 20 років ще бензинові заправки :) Може на збагаченому урані будем їздити... чи літати :)

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    і я недавно вже велом обзавівся. цієї весни відкриваю для себе велотуризм.
    лісапед Cannondale trail 6

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Думаю що більша вірогідність електромобілі чи автомобілі на водні.

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а може і взагалі на модних кріслах на магнітних подушках і з пантами

8. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    А чи не нік адміна на крилі ...?

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    http://autobild.ua/reports/otchet-po-kachestvu-2012-teoriya-starosti/
    Народ, почитайте! Там багато букв, але в центрі статті 9 найнадійніших авто всіх часів, з них 2 гольфа (2-й і 5-й), та 2 ауді (80-та і а2)!
    Ну а висновки робіть самі...
    Я зробив для себе такий (з допомогою іноземних фахівців): сучасні авто вже не такі надійні і спеціально розробляються так, щоб постійно годувати автовиробників за наш з вами рахунок... Як не сумно, але стосується не тільки авто, а і принтерів, компютерів, телефонів та ін.

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    так і є це все великий бізнес ,надійність і обслуговування на другому плані а на першому дизайн комфорт безпека і реклама

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)