Ні хрена собі.... то щось дуже задорого. Шукай дешевше.Окремо зварку окремо токаря. Токар є у нас в Солонці. Реально то би мало бути 300-400 зварка і 100-200 токар - в два рази дешевше то точно. А може і ще дешевше... там немає так багато зварки. А помалюєш собі сам з балончика коли будеш продавати... а без покраски воно на швидкість не впливає, а навпаки як бойовий шрам)))))
або фото не передаєглобальності проблеми, або ппц... дорого, але якщо без покраски, все в одному місці... і рівний диск з гарантією... балончик з фарбою ще ніхто не відміняв
То я на Зеленій питав. Подзвонив до Назара цього. Він звідкись знає мою машину навіть) Ну суть така. Там тріщина по 3х спицях, порядка 15см. За поварку десь 200-250грн на око по фото сказав. Рихтовка десь 200грн + розбортувати/забортувати. Тобто гривень 500 вже набігає. Якщо помалювати +400грн ще. Пофарбувати один диск десь 400грн. З балончика фарбувати - не альо. Ці диски дорогі, я не буду колхозити нічого. Назар сказав шо це дурниця і навіть дасть гарантію на роботу. Буде їздити і їздити. Тобто смислу продавати нема.
Шег, ще знаю, що варять і рихтують диски на Кривчицькій дорозі - між мостом і початком Старознесеньської, не маю до них контактів правда, можливо буду проїжджати - то зупинюсь тел записати. А стосовно покраски, може тобі не тре буде фарбувати ні те відрихтоване, ні решту 3? Може зроблять ювелірно, так, щоб не малювати?
передзвони по цьому номеру 0965855445 Андрій він таке має зробити (бачив ще гірші). Зробити можна, але чи лишати собі подумай, бо другий раз поребрика не витримає )
Поїду вже робити туди де Баск дав номер. Вже домовились. Каже шо витримає поребрик ше не раз і дасть гарантію на роботу. Так шо такоє.
Зробив Назар бомбезно. Навіть без фарбування. Той що ziro-cool на тюнінг-клубі. Дякую @BASK за контакт;-)
Нехай добре котиться... П.С. то в тебе диски такі великі, чи тормозні диски такі малі? П.С. треба мені вбиті тормозні диски +1