Свічки запалювання

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем peGas, 26 вер 2006.

1. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Я також думаю, що свічки не винні. На двох попередніх гольфах (і зараз) стоять НЖК за 120грн комплект і все нормально. Поміняй ВВ провода і кришку трампльора. А тоді вже свічки. Хоча як їх давно не міняв, то можна все зразу.

2. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Незгідний:триконтактні від одно відрізняються тільки наявністю тих самих контактів,а це впливає виключно на їх (триконт.) довговічність,тобто;при зносі одного з контактів іскра починає від електрода пробивати на найближчий контакт.І не треба порівнювати тех.характеристики (хол/гаряч та ін.) з кількістю контактів.
    пи.си.на свіжаку з німців на Г2 1,6 RF стояли НЖК ВВ/АУДІ триконтактні,це ж саме зараз є на пасі(свіжому) 1,8 PF,і то далеко не 16клап.мотори!

3. MopkBa

MopkBa Новачок

VW Passat
    Перше шо можу сказати ... , перевіряйте зазори , довше будуть свічки ходити...
    ну крім того що електрод зноситься.
    на Пасаті стоять свічки ще ріднесенькі з Германії , неразу неміняні ,пасат з 91-го року.Правда сьогодні перевіряв одна пробиває на корпус.,от і думаю чи одну міняти чи краще комплект????
    а свічки запалювання стоять БОШ,трьохтактні.:yes:

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    тобто з того часу як пригнав то не міняв ? чи ще від 91-го року не міняні ?
    Скажи скільки вони виходили.

5. misha

misha Початківець

Октавія 2.0 2003р газ-пропан
    А мені майстер,у якого я обслуговуюсь,запропонував БОШ чотирьохконтактні!(оригінал,зі значками Фольц-Ауді,правда беушні але у відмінному стані)Йому привезли зза кордону...Я ше таких не бачив...завтра поставимо,цікаво,шо за супер-свічки...

6. misha

misha Початківець

Октавія 2.0 2003р газ-пропан
    А на хлопський розум це виглядає так:Йдеш ти собі на двох ногах,тут бац-одна відмовила,починаєш скакати на тій шо працює...скачеш,скачеш...аж захекався(це троїть);тут гоп-друга нога включилась,пішов собі дальше,ше й бігти можна(не троїть) :D Тільки ноги не свічки...нові не вкрутиш...:D

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ставлю постійно НЖК - 250 грн за 4 штуки. трьохконтактні

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    NGK це конешно хорошо - але де гарантія що вони оригінальні?
    Скільки читав і чув не підробки NGK в Україні важко знайти.

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я їх беру або сам за бугром або мені знайомий привозить, який тут і продає запчастини і до вв і до всіх іномарок.

10. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    У мене Denso якась начебто "японська" фірма (скоріше за все китай ) але відїздив тисяч 10 пока не троїть але є бажання вже міняти! Де можна взяти такі свічки
    BOSCH W7DTC [​IMG]

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А чому саме ці?
    Сюда TecDoc каже ставити WR78, WR7DP або WR7DC+.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Хе .... Denso не якась там фірма а досить солідна... і зовсім не китай. Їх свічки абсолютно конкурентні з НГК і Бошом. Більше того підоробок під їх марку набагато меньше ніж під НГК і БОШ. Останню розробку Denso - платиново іридієві свічки з електродом 0.3 ні НГК ні БОШ повторити не змогли

13. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Ставив на БМВ Денсо, роботою задоволений машина ніби прокинулась)))) Попередні були НЖК.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)