Світиться знак (!)

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Prizrak, 29 кві 2009.

1. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Кнопка ручніка ще може бути.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    не може бо при включенны запалення не горить

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Лампочка червона чи жовта...???

4. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    червона. ось така [​IMG]

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    в тебе має бути книжка з описом автомобіля, де є глава про комбінацію приладів, от саме там можеш знайти в яких випадках загоряється ця червона лампочка. Наприклад в ренохі вона світиться сама коли затягнутий ручнік та низький рівень гальмівної рідини, перевіривши (відєднавши) кінцевики можливо визначити з яким із них проблема. Глянь книжку!

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    В мене тріснула була кнопка і зіскакувала з під ручки ручніка, получалось тіпа затянутий ручнік і світилось постійно.

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Якщо червона, то я би не радила їздити... Зазвичай, кожна контролька відповідає за кілька (кільканадцять або навіть кількадесят) проблем чи проблемок. Треба дивитися сервісну книжку до конкретної модели. Але їздити на червоній контрольці... :nea:

8. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    Ця лампочка 100% відноситься до гальмівної системи(ручнік, гальмівна рідина, АБС). Поїду до електрика, може він продзвонить по тих вузлах і скаже в чому саме проблема. Наразі дякую за поради. Як дізнаюсь в чім проблем - відпишу :)

9. typim

typim Початківець

VW Polo 1.4(6N1) 1998р.
    Всім привіт.
    Полагодив мого "дельфінчика", точніше лампочку (!) в ньому :). Проблема була в датчиках АБС.
    Поїхав до електрика з компом, він протестив і сказав "міняй датчики а далі будемо дивитись, поки не поміняєш нічого більше робити не буду". Прийшлось міняти, - за 2 датчики я заплатив 200грн(при тому що в деяких магазинах казали 500грн/шт.) + їх заміна 90грн. Виїхав з СТО лампочка АБС горіла а от червона вже ні. Потім скинув помилки на компі і алес гут!:dance:
    Машина їде, лампочки не світяться, коли різко гальмую - відбиває на педаль гальм,- значить АБС працює:music:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)