Світло Г2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 27 січ 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Світло Г2

ми заплутуємо один одного?
    А Філіпс 100 оригінал існує хіба?

2. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Нет. Филипс такого не делает. Я говорил про лампы в общем, а не про конкретного производителя

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

ще тепер би знати від чого ми почали дискусію і до чого дойшли?

Я казав що ті Філіпси 90/100 що продають (а вони все ж таки є в продаж) являються підробками, а всі решту ламп мабуть відразу якісь Зенони, кенони, денони - підробки.
    Тому вважаю краще взяти гарний оригінал для прикладу 55+40% і мати чистий спокій.

4. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Полностью с тобой согласен

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А як розпізнати оригінал?

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

питай у продавців вони завжди правду говорять так твердо і впевнено - ОРИГІНАЛ:grin:

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

На оригіналі обов*язково буде писати "Original", а на не оригіналі завжди пише "НЕ Original" :grin:
    Мова йшла про Пилипси 90/100 - вони точно не оригінали, а такі є в продаж і мені нагло в очі казали що то дійсно оригінальний Пилипс :twisted:

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Логічно:-(

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

старий, важко відрізнити, навіть продавці іноді цього не знають...
    хіба по окремих відомих елементах....

10. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Одним словом, брати які менш-більш по ціні підходять і надіятись, що вони добрі! Які вартує ставити на Б4?

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Скажу чесно, навіть Філіпс мені згорів за 4 дні, тут брак заводу може бути, але нарва в галогенках мені вже 1,5 року служить, а друга ще від попереднього власника світить, тут іноді не вгадаєш по довговічності.
    По якості світла Петро розказував про якісь хороші, буду радитися в нього і брати такі як він поставив.

• Подобається Подобається x 1
  12. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Як поставиш звіт в студію!!!

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

як поставлю то звіт привезу на колесах

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я пробував ставити 90/100 (в мене стоїть реле на кожну спіраль) і вони світили нічим не краще стандартних. Навпаки - в них більша площа спіралі і світло робилося більше розфокусованим, відповідно на нічній дорозі це виливалося повним дискомфортом. Причому не тільки мені а і зустрічним.

Щодо підробок - вони погані не тим, що дають мало світла а тим, що в них неправильно розміщена спіраль - кілька мм зміщення і фокусування фари розмивається, а це дуууже сильно впливає на дорожнє освітлення, об'єкти стають видимими набагато пізніше, не залежно від спектру і кількості світла. Хто їздить вночі, може інколи бачити різних жигуликів в яких фари конкретно сліплять (частом голубим світлом) але, якщо подивитися на дорогу - освітлюють дорогу на рівні кишенькового ліхтарика. Перевірити якість фокусування у себе можна чіткістю верхньої межі світла на бл. світлі. Полоска повинна бути чіткою і рівною на віддалі понад 100 метрів.

Рекомендую купувати філіпс +50% (не плутати з філіпс "+100" чи то "100+", які продаються на базарах). Зі всіх перепробуваних мною ламп вони найкращі.

15. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Підшуковую собі передні фари на Г2 (двофарна решітка). Хто знає де у Львові можна купити? І які брати? Може відгукнуться ті, хто продає. Дякую.

16. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    а чим відрізняються передні фари.. на двофарну решітку і на чотирьохфарну???:D

17. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    :) Власне, не знаю. Просто написав, щоб уникнути запитань, типу "великі чи малі фари потрібні"...

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Підтримую на 100% це найкращий бюджетний варіант + релюшки на кожну нитку + відрегульована оптика. Звісно мокру дорогу видно не ахті, але ти несліпиш зустрічних і в нормальну погоду видно супер(60W +50% = 90W).

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Дякую, з лампочками вроді ясно. Але я хочу замінити фари! В мене світлоповертач злущився майже весь, а скло стало мало не матовим... Тут хтось писав про фари фірми DEPO. То шось нормальне чи шукати б/в в хорошому стані?

20. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Стосовно фар фірми ДЕПО, якщо маєш вихід на такі фарки то бури.. сам продавав вже накі не перший раз... і ніяких докорів сумління небуло, фара порядна). Стосовно того де і якеі взяти.. можу порадити фірму яка займається кузовними запчастинами, вчасності оптикою.. їх сайт(правда Київський )http://www.polcar.com.ua/eurotire.php?brand=41&model=718 ту можеш переглянути фото і підібрати фари з білою рамкою з чорною рамкою.. вони навіть трішки притемнені..але світять бомба!! (у мене такі) і приблизні ціни.. якщо зацікавить щось з даних фар , поворотників.. пиши на лічку.. скажу точну ціну.. і можливості закупки)

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)