Відповідь: Світло Г2 Нет. Филипс такого не делает. Я говорил про лампы в общем, а не про конкретного производителя
Відповідь: Світло Г2 ще тепер би знати від чого ми почали дискусію і до чого дойшли? Я казав що ті Філіпси 90/100 що продають (а вони все ж таки є в продаж) являються підробками, а всі решту ламп мабуть відразу якісь Зенони, кенони, денони - підробки. Тому вважаю краще взяти гарний оригінал для прикладу 55+40% і мати чистий спокій.
Відповідь: Світло Г2 питай у продавців вони завжди правду говорять так твердо і впевнено - ОРИГІНАЛ:grin:
Відповідь: Світло Г2 На оригіналі обов*язково буде писати "Original", а на не оригіналі завжди пише "НЕ Original" :grin: Мова йшла про Пилипси 90/100 - вони точно не оригінали, а такі є в продаж і мені нагло в очі казали що то дійсно оригінальний Пилипс :twisted:
Відповідь: Світло Г2 старий, важко відрізнити, навіть продавці іноді цього не знають... хіба по окремих відомих елементах....
Відповідь: Світло Г2 Одним словом, брати які менш-більш по ціні підходять і надіятись, що вони добрі! Які вартує ставити на Б4?
Відповідь: Світло Г2 Скажу чесно, навіть Філіпс мені згорів за 4 дні, тут брак заводу може бути, але нарва в галогенках мені вже 1,5 року служить, а друга ще від попереднього власника світить, тут іноді не вгадаєш по довговічності. По якості світла Петро розказував про якісь хороші, буду радитися в нього і брати такі як він поставив.
Відповідь: Світло Г2 Я пробував ставити 90/100 (в мене стоїть реле на кожну спіраль) і вони світили нічим не краще стандартних. Навпаки - в них більша площа спіралі і світло робилося більше розфокусованим, відповідно на нічній дорозі це виливалося повним дискомфортом. Причому не тільки мені а і зустрічним. Щодо підробок - вони погані не тим, що дають мало світла а тим, що в них неправильно розміщена спіраль - кілька мм зміщення і фокусування фари розмивається, а це дуууже сильно впливає на дорожнє освітлення, об'єкти стають видимими набагато пізніше, не залежно від спектру і кількості світла. Хто їздить вночі, може інколи бачити різних жигуликів в яких фари конкретно сліплять (частом голубим світлом) але, якщо подивитися на дорогу - освітлюють дорогу на рівні кишенькового ліхтарика. Перевірити якість фокусування у себе можна чіткістю верхньої межі світла на бл. світлі. Полоска повинна бути чіткою і рівною на віддалі понад 100 метрів. Рекомендую купувати філіпс +50% (не плутати з філіпс "+100" чи то "100+", які продаються на базарах). Зі всіх перепробуваних мною ламп вони найкращі.
Підшуковую собі передні фари на Г2 (двофарна решітка). Хто знає де у Львові можна купити? І які брати? Може відгукнуться ті, хто продає. Дякую.
Підтримую на 100% це найкращий бюджетний варіант + релюшки на кожну нитку + відрегульована оптика. Звісно мокру дорогу видно не ахті, але ти несліпиш зустрічних і в нормальну погоду видно супер(60W +50% = 90W).
Дякую, з лампочками вроді ясно. Але я хочу замінити фари! В мене світлоповертач злущився майже весь, а скло стало мало не матовим... Тут хтось писав про фари фірми DEPO. То шось нормальне чи шукати б/в в хорошому стані?
Стосовно фар фірми ДЕПО, якщо маєш вихід на такі фарки то бури.. сам продавав вже накі не перший раз... і ніяких докорів сумління небуло, фара порядна). Стосовно того де і якеі взяти.. можу порадити фірму яка займається кузовними запчастинами, вчасності оптикою.. їх сайт(правда Київський )http://www.polcar.com.ua/eurotire.php?brand=41&model=718 ту можеш переглянути фото і підібрати фари з білою рамкою з чорною рамкою.. вони навіть трішки притемнені..але світять бомба!! (у мене такі) і приблизні ціни.. якщо зацікавить щось з даних фар , поворотників.. пиши на лічку.. скажу точну ціну.. і можливості закупки)