Світло Г2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 27 січ 2007.

1. Alexander

Alexander Початківець

VW
    Попробуй поставить Philips 12342 VPS2 - номер комплекта из ( 2шт)
    Цена: 104грн . Срок поставки 3 дня
    Предложения можно посмотреть тут:
    http://www.exist.ua/price.aspx?pcode=12342 VPS2

2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    що ви скажете про фари автопал для гольф 2?
    не варто взагалі в їх сторону дивитись?

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Я брав в Ореста Вессем, задоволений, тільки вони трохи погано регулюються пучок світла якийсь не такий), на Боші не хотіли регулювати тому виставляв на око на стіні)))).

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Поставив собі такі рік тому, 150 грн/2 шт, по ціні підійшли та і світять ліпше ніж ті старі шо в мене були. Не знаю на скільки їх хватить. Ясно що є і кращі, але і ці теж фари... :)

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Точність пучка залежить від лампочки - при її купівлі варто дивитися на розміщення спіралі - вона мусить бути чітко на одній висоті від цоколя, чітко перпендикулярна до стінок, не бути провислою і мати якомога меншу площу. Колись на базарах добра половина ламп не відповідала цим критеріям, зараз не знаю.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    100%
    в себе на СТО зайнявся регулюванням фар. так вот всі лампочки
    Н4 не зрозумілого походження (читай кетай) мають розмитий пучок
    Також розмитий пучок можуть мати і фірмові лампочки із-за старості (спіраль провисла, цоколь прпалений і т.д.)
    Висновок, перевіряйте свої фари (відповідно лампочки) на стендах і відпадуть багато питань
    На стенді ви можете побачити і пучок світла і люксометром перевірити потужність світла.

7. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Всім привіт. Став щасливим власником Golf 2. Світло фар слабеньке, чесно кажучи. Планую щось з тим робити))). Всю тему прочитав, але, все ж питання лишилися. В мене 2 фари. Можливо заміню на решітку з 4-ма фарами використаю їх, як протитуманки, або додаткове ближне світло. Думаю про варіант ксенонового світла, або переробки на 4 фари (чи освітлення справді краще буде, чи це тільки зовнішній вигляд?). Які лампочки краще освітлюють дорогу в мокру погоду?
    Прошу всіх поділитися своїм досвідом.
    Дякую!!!!!!

Останнє редагування: 20 лис 2011
  8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ці фари в основному використовують як дальнє. Приріст світла великий. Для використвння разом з бижнім не призначені так як спіраль не закрита від нижньої частини рефлектора.

9. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    поставив собі такі задоволений все в нормі пучок світла точний 150грн пара

10. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    я б на твому місці почав з замірів напруги на розємі лампочки в фарі, і якщо там немає хотя б 12,5V - то став лампи хоть від паровоза ефекту небуде!

+ багато, юзав такі на корку, тепер на батарейці стоять.

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саме так, але під час регулювання фар зіштовхуємося з тим що навіть нові фірмові лампочки в оригінальних фарах (гела чи бош) не дають чіткого пучка, в чому суть - ще не дослідив
    а тепер з заводу на Диво ланосах стиїть кетай з розмитим пучком. не одному клієнту вже міняли в себе на СТО

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Я тебе прошу, не став ксенон в штатні фари гольфа, будеш черговим рагульом на наших дорогах

• Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я теж прошу. Бидлоксенон дозволений тільки в країнах з бидловладою. А ще він погано освітлює дорогу і часто призводить до ДТП.

• Подобається Подобається x 1
  14. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ти на що натякаєш?

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    +1. І я прошу. Не будеш поблагословлений "незлим, тихим словом", коли доведеться нам зустрітися на дорозі. :air_kiss:

16. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    тому що регулювання не відповідає стандарту і за кермом хренова прокладка хороший водій той який не дасть зробити дтп...

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Саме так! Якщо неправильно відрегульовані фари то це теж може спричинити ДТП
    А тут навіть не знаю що тобі сказати, насправді професіоналів чи як ти кажеш хороших водіїв дуже мало, абсолютна більшість це любителі, навіть я себе не можу віднести до професіоналів, а їздити хочуть то всі, і щоб менше було дтп раджу всім любителям (маю підозри що тPavhom відносишся до любителів) не лихачити, не варювати та не порушувати ПДР на дорогах.
    Бо коли із за лихача інший учасник дорожнього руху не зміг уникнути дтп то це не означає що він не хороший водій.

18. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Я теж любитель і не гасаю але деколи хочеться з вітерцем но не на грані

19. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Трохи зелений і тому запитую.
    Чому не варто ставити ксенон в заводські фари?
    І де варто ставити ксенон?

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    тому що в заводській фарі під галоген твій ксенон буде світити куда завгодно і сліпити зустрічних та попутніх водіїв, котрі в свою чергу в знак подяки будуть змінювати твою сексуальну орієнтацію (хто про себе, а хто вголос на весь салон).

Але якщо дуже хочеться ксенон і пофіг на інших учасників дорожнього руху - то звичайно став!!! Інші ж поставили!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)