Світло Г2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 27 січ 2007.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Під Н3 цоколь є ?

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На останьому з'їзді з допомогою стенду протестовано 3 вида оптики Г-2
    1. Оригінал HELA (фарам в межах 20 і більше років)
    2. Майже нові фари з прозорим склом невідомого для мене виробництва (чорний та синій Гольфи)
    3. Фари VESEM на моєму гольф-кантрі
    Щоб довго не стукати по клавішах висновок короткий:
    Найкраще світло VESEM
    Видно що оригінальні HELA колись теж давали гарний пучок, але старість їм стала на заваді
    Фари з прозорими скельцями створюють не рівномірний та місцями розмитий пучок, але загалом краще ніж старі HELA

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    на чорному (тобто моєму) - стоять польські DEPO :), і світловий пучок, як показав стенд, дійсно бажав би бути кращим

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Булоб не погано розповісти за допомогою якого інструменту та за якою методикою проводили виміри, я з Харкова не приїду на з"їзд, але підтримати ідею а також прийняти участь хочу, хочаб для того щоб зрозуміти чи не дарма я потратив 1800грн. щоб не їздити з колхозним ксеноном (маю на увазі свої китайські лінзи). Ну й хотілосяб порівняти заводський ксенон з китайським "аналогом" щоб знати чи є альтернатива для тих у кого авто не максимальной комплектації (пишу про себе) :)

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Методика відома
    Прилад - прямокутний ящик з лінзою, яка екран для провірки зменьшує до розмірів десь 30 на 40 см і віддаль до фари 20...30 см.(Це так на око). Олег може точніше.сказати. Так що можеш спокійно шукати десь кусок рівного асфальту з стіною малювати вугіллям екран і міряти плюс звичайний люксометр... можна брати той що використовують фотографи

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Наднях запишу на камеру їзду з роботи з ввімкненим ксеноном (звісно ввечері) але так на око нізчим порівнювати, хоча спробую піймати авто з нелінзованим ксеноном їдучу за фурою та свій, справа ж не втому чи добре видно границю світла а чи не має засвітів які б заважали(сліпили) зустрічний транспорт. Так на око (читай на глаз) все виглядає досить по заводському та мабуть якось треба заїхати та перевірити на СТО своє світло. Фото і відео свого світла викладу на днях.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В чому ці всі розміри??? о_О

8. kym

kym Аксакал

a 100
    В сантиметрах.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)