Попитай в дорослих пацанів)))) У кожного свої дивацькі напрямки.І тобі успіхів! Mijki,вибач,що ці засранці засрали тобі тему ))) Хай щастить!
від тебе мені нічого не потрібно ) чесно) а якщо це в якійсь мірі погроза (якщо ми достойні стояти поряд у ринзі) - то з честю приймаю!
якщо є конкретні зроблені роботи - то можу запропонувати поширити інформацію з прикладами на 3000 осіб з перспективою зацікавлення.
з дівками треба ся обнімати - то я пробував Ельзу вицапити - може би хоч на з'їзд приїхала.. ) а вона шось нич..
))))) А най його...Я, звичайно, не дуже древня і навіть сувременна, але я думала "вицапують" по іншому....Чи то тепер то так робиться? Ну нє, може я чогось не знаю))) Айно, айно, нич...Та нашо я на тому з"їзді? Баба на з"їзді- це те саме, що і на кораблі і на рибалці...)))
От візьми і приїдь - і буде клуб щасливіший Моя співробітниця, до речі, має Фольксваген, хотів її якось взяти на з'їзд клубу, а вона каже, шо їй там коліжанку треба в клубі - то давай домовлятися, коли вас там звести ) то певно вже на драг прямій буде весною з ватрами і т д..
@mijki вибач, що не по темі деякі дискусійні витки завели ТЕМІ АП! Пан @mijki пропонує зробити тату за символічні пєньондзе - Вам варто лише це тату захотіти