Хах!!! Ти мені лестиш. Всє баби-как баби, а я каралєва))))) Насмішив...В чому щастя??? От якби я приїхала з багажником пива і сємок, васа, оце було б за щастя ))) пи.си. Martini, перенеси цей "трьоп" в тему клубних з"їздів, пліз
Оскільки Мартіні себе називає добрим адміном - то він перенесе ці дописи куда треба) пишу далі: не в пиві і сємках щастя ) Ті з'їзди клубні відбуваються деякою інерцією надії, звички або банального бажання... а коли на них появишся ТИ - представниця вболівальниць Фольксвагена - то сама зустріч клубу може стати кольоровішою ...якось так. Невиключено, що і ти для себе якісь корисні позитивні емоції почерпнеш)
Драгер, ну ти вмієш підрозказати)))Вчора ти ставав зі мною майже на дуель, бо я щось там (конкретно не згадаю) марили чи брєдні писала,а сьогодні так гарно пишеш))) Ай молодець!!! То був жарт, бо зараз знову образишся Я не злопам'ятна))) А що таке з'їзди - я знаю,бо колись на нах їздила.Просто при мені наші мужчини встидаються пошлі пріколи розказувати і червоніють.Я створюю некомфортну ситуацію)))
На жаль не можу підтвердити... бо за 2 роки я тебе не бачив на з'їздах) До чого там пошлі чи не пошлі пріколи ))) ? Кожен собі бовкає, що хоче ) ми говоримо про урізномантнення формату зустрічей - це мені нагадало, як чорні вливалися в колектив білих людей в Америці в якомусь там році ) Приїжджай - від кобіти завжди цікавіше почути яке ти масло лиєш в свого коня.. або що ти там недавно запідозрила, що з конем щось не так ))) або.. коли жінка каже, що їй ланжерон тре поміняти - то вопше ) отак і більшості хлопак на з'їзді буде цікавіше, коли там будеш ТИ ) А дуель не відміняється - вона може знайти своє відображення в найрізноманітніших і несподіваних речах
Важко то буде втілити в життя, зїзд не триває так довго навіть на одне татуювання часу не вистачить. По темі: " - Вам подобаються тату? - Ні. Але в житті вони дуже допомагють. - ??? - По них труп легше упізнати..."
На "кошках" дебілоїди з мокшаорда рейху відсталі тільки вчаться ! Недавно бачив якись вилупок москальський таке зробив і в інтернет виклав свинособака кацапофашорагульна !
Нє псам не набиваю , навіть свиномавпособакам моцкальським , професійна етика ... А от портерет твого рембо тобі на литку набити можу ))) ps щоби сі єнчі пси бояли ті кусати за ногу ! )))