Відповідь: Телеметрія Ото захотів! А ще корисніше буде якщо вона мірятиме вагу машини, рівень масла, якість бензину, вік, і для деяких випадків на форумі довжину піськи водія Щоб тут на форумі більше не мірялися
Відповідь: Телеметрія Такого я не бачив, але у відеороликах про драг на Ютубі переважно саме така інфа виводиться на табло після заїзду
Відповідь: Телеметрія Там спеціальні траси зі стаціонарним обладнанням, на них чіпляють всі можливі навороти, а у нас - приїхав, розклався, заміряв, зпакувався поїхав. Там це бізнес, тут особисті починання. Звичайно, що можна мента притягнути і міряти вихідну швидкість фарою, але то може обернутися протоколом
Відповідь: Телеметрія Швидкість на фініші міряє ровенська телеметрія. Но вона деколи або суттєво прибріхує або взагалі непоказує ту швидкість. Напевно це таки складно зробити. Наприклад минулого разу в Рівному на драгу одна і та ж машина мала час квотера 17.6 і 17.4 але швидкість на фініші була або 135 або 146.. Щодо заміру. Ну я готовий 10 грн скинуться замірятися Надіюсь буде не одна спроба
Відповідь: Телеметрія я не буду міряти шв. свого Пасата і так вже продається, але як мене вписав Мартіні, я звісно скинуся для того дійства клубного.
Відповідь: Телеметрія Щодо вимірів часу проїзду квотера - Пропоную 28 липня з 11.00 до 14.00 провести для вас клубні заїзди на Рівенській апаратурі. По 2 спроби я думаю за 3 години справимся машин під 30. Оплата - обід + банка квасу Оператору. Людину що фіксуватиме результати дасьте свою. Якщо пропозиція цікавить то готовий обговорити: +380676744277 Юліан
Відповідь: Телеметрія так мене день нема а от і результат. +1 спаяти не проблема, проблема того всьо поставити на штативи і точно виставити, но ідея хороша! приїду з відпустки забацаю просто нагадай.
Відповідь: Телеметрія На тім і вирішили. Дякуємо за гарну пропозицію, обов'язково нею скористаємось. Для клубчан: скидаємось по десятці, якщо нас буде 15, думаю, грошей вистачить на добрий обід і великий квас. P.S. Малося на увазі банку квасу чи банку Квасу?:smile:
Відповідь: Телеметрія Квас впринципі теж від квасу не відмовиться.... Але я за Юру з Рівного піклуюсь, а що може бути краще для чувака за рульом ніж прохолодний Львівський Квас)))) До речі якщо ви його на 150 грн. нагодуєте - то він засне і гонку провести не зможе)))) так що я думаю аж так не обовязково)))
Відповідь: Телеметрія ага і форд клуб, і орелклуб, і запор клуб, і клуб спортивних бабушок нехай побігають на час. а чого ні.
Відповідь: Телеметрія Так, панове. Домовленість є з фольцваген клубом. Якщо залишиться час і буде можливість, тоді помірятися зможуть і не члени клубу, якщо на те буде ласка господарів обладнання.
Відповідь: Телеметрія Тюнінг клуб собі сам завтра в Рівному поміряється на гонках (хто захоче). :mrgreen: