Відповідь: Телеметрія то ми ше побачимо :mrgreen: :-D :mrgreen: а нарахунок Пегаса тут і так все ясно ! :mrgreen:
Відповідь: Телеметрія ти так кажеш ніби я з тобрю спорив шо 1,4 вставить 2 літровий автомат і ош тобі ясно?
Відповідь: Телеметрія Через погодні умови 4-й етап переноситься на 1 вересня... перепрошую що не вийшло організувати заїзди для вас, але згідно техніки безпеки по мокрій трасі драг не получається(((
Відповідь: Телеметрія ага вот в чому твоя проблема тобі треба посіщяти такі клуби де ти приходиш і кажеш Привіт я Пегас я анонімний акоголік може тобі там поможуть!!!:mrgreen:
Відповідь: Телеметрія Все познаєтся у порівнянні.. Видно Пегасе горілку ти вже скуштував, і як воно ?? просимо окрему тему, прикольно мабудь було :roll: ?ну а тепер... отже справа тепер за невеликим.. так тікі для порівняння;-) Травеле, доречи АА першозахідно було створено в США для алкозалежних людей, але ж в Україні з 1995 була профінансована і діє прогама НаркоАлкоЗалежних "АА", з виїздом закордон багаторічних пасивів.:roll: перспективи необмежні