Я вже тричі передивився, ой сміх крізь сльози! http://www.youtube.com/watch?v=AVoI-BTaI9k&feature=player_embedded
Спитаю тут, власне вже кілька днів не працють пошуковики яндекс і гугл. У всіх так, чи тільки в мене?
Народ, хто їздив десь недавно в сторону Червонограду, Володомир-волинського??? Завтра ввечері збираюся в Шацьк, але чув шо там дороги тупо нема від одних, ще один казав шо там нормальна дорога, чи зробили вже... хз... Я просто думаю чи на червоноград чи через Кам"янку-бузьку об"їжжати.
На Червоноград нормально, трохи в Мостах жопа, але не довго. Кам'янка і ближні села - повна жопа, я тепер її буду об'їзджати як тільки зможу...
Тупість пропала, по розходу ше незнаю, от на трасі побачу як буде. Ше толком не їздив, на ровері катаюся) Але з бігунком і кришкою, вийшло цікаве співпадіння))) Лишаються відкритими питання зі зчепленням і трубою наразі ;-) Зрозумів, дякую!
віталік, їдь на червоноград з галицького перехрестя в напрямку жовкви - це буде краще ніж через камянку але як будеш до мостів доїжати - то обережно - там "трошки ямок" є