Та в Мостах дійсно дорога виявилася недуже... Але то ше не найгірше шо було. Там ше хоч можна було їхати... А от від Червонограда в сторону В.Волинського, там десь 20-30км тупо пі***ця... Там такий слалом жосткий, тіки 1ша-2га... деколи 3тя передачі... Після повороту на Любомль дорога нормальна. Туда їхав то вже йшов там 150 десь... наганяв час, ато загубив купу часу після червонограду на ямах і перед Жовквою там ремонт дороги, рух стояв... А по дорозі назад в Шацьку заїхав в нову "октавію"... Помоєму це була підстава, бо маневри були капєц... Ну поцарапав чуваку трохи бампер... собі трошка пом"яв крило праве і розбив поворотнік((( Ше й віддав водію октавії 100грн... Та більше й не мав...
То одного з тих псів в голубому що пасуться на обочинах доріг???:D А так, звичайно, біііднеееенькииий, якась звірюка хотіла побити твою автівку, але нащастя, їй не вдалося.
Троха було. Знову коньяку не п'ю. В момент дтп я йшов боком в заносі, збив пса заднім правим колесом. Тому пес тільки зламав ногу, отримав по сраці і перебив хвіст, після чого, як кажуть даїшники, продовжив рух у своєму напрямку. Питання: як повинна виглядати наліпка?
Мда... ситуація з псом склалася... я хіба раз їжака роздавив на трасі в росії, і пару оробців прибив... Шкода пса... Та не кричав, чо мав кричати. Там царапина блін ващє мінімальна... Взяти якогось "темпо" і заполірувати і все... А мені тре поворотнік міняти і крило троха підрівняти і підгрунтувати хочаб... Там просто такий маневр був шо просто капєц... я взагалі не зорієнтувався шо він робить... то вправо, то вліво... повороти то ващє включає тіки в момент повороту...