Тема для флуду

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем scirocco, 11 лис 2009.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Флудерасти куеві, всіх прокуратура данєцкай області накриє!!!!!!!

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    The truth is out of there

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ти шо курнув шо так вставило?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тебе вже щось куеве накрило?

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Та це спочатку його " прокуратура данєцкай області " хапнула, а потім вже він всіх здав...
    Ото тільки "на прощання" встиг написати і попередити (або пригрозити/пообіцяти)!!! :D

• Подобається Подобається x 1
  6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ситуація
    Подзвонив власник моєї колишньої автівки з прохання продавжити термін доручення. Коли я продавав машину, то домовились, що даю генералку на рік, а потім він сам переписує машину на себе. І як тепер бути, що казати? Пропонує винагороду, якусь..

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    якщо не було проблем то я не бачу в цьому нічого поганого. Сам вже продовжував генералку на свого першого 99го тазіка 2 рази. На мою думку треба поводити себе з людьми так, як би ти хотів шоб люди себе поводили з тобою!!!

8. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    +1... Тим більше, що авто номінально залишається поки що твоїм.

• Подобається Подобається x 1
  9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ага, і штрафи заставлятимуть тебе платити :)

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Як мінімум, можна анулювати доручення. Тим більше, що на протязі вже певного періоду часу проблем ніби не було... А те що людина не хоче віддати "державі" 5000-6000грн. невідомо за що, то думаю це не від дуже доброго життя!

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Машина довший час не їздила, приблизно 3 роки, запороли мотор, на радостях:) а зараз зробили. А що може бути з штрафом, тобто мені може прийти квитанція якась? Впринципі на мені висить ще 2 машини крім цієї проблем не було, але хочу позбавитись від тих вісяків. Можливо ці дві вже переоформили, бо шось чути не даються.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А що може бути з штрафом, тобто мені може прийти квитанція якась?
    Думаю від штрафів тебе вбереже те шо умовою продовження доручення ти поставиш те що вони зобовязані будуть зробити собі тимчасовий техпаспорт в мрео. Це вже зовсім не дорого коштує. Тоді навіть як колись знов введуть довбаний ВІЗИР то всі штрафи будуть писати на власника тимчасового.

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Продовжуй доручення і не парся, все буде ок, техпаспорт і без того в них.

14. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Все сталось просто, зустрілись, пішли до нотаріуса, зробили доручення, коли вийшли він дав 100грн і сказав що це останній раз, я звісно взяв, всі довольні :) Копію доручення собі зробив.

15. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    :yahoo::yahoo::yahoo:
    А...уєнний вечір получився....
    абажаю Львів...

до речі...Дядьки...ладно..1,3 п"ятниця...клюбні з"їзди...
    а як на рахунок решти П"ятниць :D.... мо організувати якийсь клюбний попивасик... в центрі???? для збільшення кола знайомих )))))

16. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    не фартовий день сьогодні в срібних кемрі... дві аварії, і на дві срібні кемрі менше...

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    знаєш, мені якось не жаль самих машин, тому що то не машини (однозначно не VW :girl_angel:), а от власників....

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    а шо сі стало?

19. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    та з самого раненька дощик попадав, і асфальтик слизький, от по дупах машинки з непривички і попрозпихались...

на ВВеликого на прогоні від Автобусного до кільця — три машини паравозіком в дупі волги, кемрі срібна замикала сумну процесію... на світлофорі біля Південного — пасатік розвалився повністю в сраку теж срібної кемрі... На диво кемрі трималась купи і не втратила форми...

фото не робив, не люблю таке фотографувати...

весь день оминав срібні кемрі. завтра, на всяк випадок, теж )))

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    ручне гальмо то є зло!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)