Та це спочатку його " прокуратура данєцкай області " хапнула, а потім вже він всіх здав... Ото тільки "на прощання" встиг написати і попередити (або пригрозити/пообіцяти)!!! :D
Ситуація Подзвонив власник моєї колишньої автівки з прохання продавжити термін доручення. Коли я продавав машину, то домовились, що даю генералку на рік, а потім він сам переписує машину на себе. І як тепер бути, що казати? Пропонує винагороду, якусь..
якщо не було проблем то я не бачу в цьому нічого поганого. Сам вже продовжував генералку на свого першого 99го тазіка 2 рази. На мою думку треба поводити себе з людьми так, як би ти хотів шоб люди себе поводили з тобою!!!
Як мінімум, можна анулювати доручення. Тим більше, що на протязі вже певного періоду часу проблем ніби не було... А те що людина не хоче віддати "державі" 5000-6000грн. невідомо за що, то думаю це не від дуже доброго життя!
Машина довший час не їздила, приблизно 3 роки, запороли мотор, на радостях а зараз зробили. А що може бути з штрафом, тобто мені може прийти квитанція якась? Впринципі на мені висить ще 2 машини крім цієї проблем не було, але хочу позбавитись від тих вісяків. Можливо ці дві вже переоформили, бо шось чути не даються.
А що може бути з штрафом, тобто мені може прийти квитанція якась? Думаю від штрафів тебе вбереже те шо умовою продовження доручення ти поставиш те що вони зобовязані будуть зробити собі тимчасовий техпаспорт в мрео. Це вже зовсім не дорого коштує. Тоді навіть як колись знов введуть довбаний ВІЗИР то всі штрафи будуть писати на власника тимчасового.
Все сталось просто, зустрілись, пішли до нотаріуса, зробили доручення, коли вийшли він дав 100грн і сказав що це останній раз, я звісно взяв, всі довольні Копію доручення собі зробив.
А...уєнний вечір получився.... абажаю Львів... до речі...Дядьки...ладно..1,3 п"ятниця...клюбні з"їзди... а як на рахунок решти П"ятниць :D.... мо організувати якийсь клюбний попивасик... в центрі???? для збільшення кола знайомих )))))
та з самого раненька дощик попадав, і асфальтик слизький, от по дупах машинки з непривички і попрозпихались... на ВВеликого на прогоні від Автобусного до кільця — три машини паравозіком в дупі волги, кемрі срібна замикала сумну процесію... на світлофорі біля Південного — пасатік розвалився повністю в сраку теж срібної кемрі... На диво кемрі трималась купи і не втратила форми... фото не робив, не люблю таке фотографувати... весь день оминав срібні кемрі. завтра, на всяк випадок, теж )))