Тема для флуду

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем scirocco, 11 лис 2009.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Там по ходу оффроад в дупі якогось нісана був а вони ввалили ще спереду стоячу копійчину. Плюс зачепили якогось матіза. Пассата не бачив. Проїзжав там десь в 10:20

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    оффтоп в тему [​IMG]

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ф тєму.
    Зато як все весело і кольорово, ну прям всі в рядок - як піанєрскій атряд:D
    Весільний кортеж мабудь. Тіко гармошки бракує, хоча ...

4. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    Поки ми відкладуєм життя, воно проходить...

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Поки ми проходимо життя, воно відкладає нам різні відкладення...

6. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    розсмакував :)

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Пишу відразу в темі для флуду, щоби:
    1 - дали висловитися і не видалили завчасу
    2 - не послали в баню, бо тут же ж можна флудити :lol:

Маю питання: що таке флуд?

Пояснюю, чому воно мене цікавить. У темі "Секс і VW" я писала про секс. тільки про секс, і ні про що інше, крім сексу. Адмін три моїх дописи видалив... І попередив, що, якщо ще хтось напише щось не ф тєму, то буде покараний адміністрацією.

Я людина законослухняна, тому, щоби уникнути покарання, питаю тут, в колекторі: що таке флуд?

Бо, якщо матюки і образи на адресу інших форумчан - не флуд; якщо гуртовий продаж натільної білизни на автофорумі - не флуд, то чому ж тоді розмови про секс в авті - флуд??? Тим більше, в такій темі!

Просто справді хочеться знати: що таке флуд?

Якщо люди пишуть про проблеми під капотом, раптом у них виникла асоціація, що якусь запчастину (авта чи шофера - не важливо!) треба помалювати в червоний колір... Вони про це написали. Всім стало весело... То хіба це забороняється?

То для чого ж тоді існує форум? Мені так здавалося, що це - місце приємного спілкування.

Повертаємося до теми про діда Мороза і його оленів... Почитати попередні дописи... Там такееее!!!

То що ж таке флуд, врешті-решт? Бо я загубилася в трьох соснах. Поясніть, плз!

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Друже, я Тобі дякую за силку (як у нас заведено говорити :)) Я трохи той-во-во... в курсі, що таке флуд. Але мене цікавить, що У НАС вважається флудом? Бо визначення з Вікіпедії, куди Ти мене послав, не відповідає тому, за що видалили мої дописи.

Флуд (від англ. flood /flʌd/ — «повінь», «потоп») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму (офтопік).

Ані мої повідомлення не займали багато місця, ані не були не в тему...

А, якщо я когось зачіпила, то той хтось міг віджартуватися і все було би класно...

Але, мабуть, такова се ля ві!

Блін, ніч не буду спати - буду думати...

11. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    В тому і діло що Ти писала тіліки про секс а треба було про Секс і VW. Це одна причина.
    А друга може бути в тому що дехто дуже злий після 14 лютого на той сєкас :D

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ти - справжній колєга!!! Тепер я можу спокійно спати!!!

ПиСи. А в моїх повідомленнях я таки писала про секас в Т5, так що і тут проліт... ;)

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    То не той адмін повидаляв, що мав сєкас :) Хоча, мо і ту не обійшлося :)

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, важєйте! Бо Гагарін сі долітав, а ми з вами доп.....ся! Соррі! :blush:

ПиСи. А смайлики я від руки вставляю - так, як Ти мене вчив! І руки ще не повідпадали )))))))))))))))

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не претендую на останню інстанцію, але читав у правилах форуму, що будь-яке публічне обговорення дій, вчинених адміністрацією форуму, заборонено на форумі. Цитую:

2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Скажи, будь ласка, де написано, що хтось сказав, що адмін не має рації??? Га??? Ну де таке написано???

Питання стоїть: що таке флуд у даному конкретному випадку, а не за Вікіпедією? Щоби більше не флудити.
    А то мені вже аж страшно з колектора вилізати...

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    підтримую ,коли пишуть непо темі всяку Х... то все гуд,а потреба була в допомозі як описалось,а не почитати яка безтолкова цяцька чи дія яких і куда коней добавляє,а як я в темі секс і VW я обговорююсекс в Т-чику то муне флудять
    І ?

18. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Так шкода!!! так багато видалених дописів в темі про секс і ВВ!!! Тепер мучить цікавість що ж там було понаписувано? )))

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113

Щось дуууже заборонене, раз видалили! ;)
    В одному з дописів я пропонувала, що позичу Тобі свій Т5 під таку важливу справу як секс, хоча нікому не даю його в руки (маю на увазі Т5). Але, якщо цей допис видалили, то, може, я не маю права цього повторювати...

Курче! Мене з"їдять комплекси, доки я довідаюся, чого не маю права писати!!!

• Подобається Подобається x 1
  20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    ммм))) цікава пропозиція))) нескупа - нескупа - лови плюса!!!)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)