Сьогодні на перехресті навпроти басейну СКА близько 9:00 ДТП за участю вагавода, якщо не помиляюсь пасік б3 в якого вїхало Авео, в заді ще стояв г2, але думаю він участі в ДТП не брав. Пасат вроді не правий
Увага - Увага!!! Всім хто придбав авто на польських номерах - зареєстроване на фірму ( за 650 уй ) - прохання приїхати на дозаправку Донецьким бензином!!!
нова тема... http://lviv.unian.net/ukr/detail/194100 ""За скоєння цього злочину було затримано злочинну групу у складі трьох місцевих мешканців. Один з них упродовж 10 років перебував у міждержавному розшуку за вчинення злочинів на території іншої держави.....виявили автомобіль «Мерседес» (фургон) зі спеціально обладнаним резервуаром, наповненим дизпаливом"""""
Та нічого особливого, весна, пташки, сонце... )) Хоча трьох-місячна норма снігу за одну добу, то ніби трохи забагато, останній раз, пам"ятаю, так було замело років 15 тому, хоча тоді набагато менше падало. От воно яке глобальне потепління, літо більш дощове стало, початок зими набагато тепліший, пори року зсуваються. А може це навіть якось пов"язано з останнім вибухом на сонці, що був минулого тижня і в декілька десятків разів (якщо не помиляюсь) перевищив по силі вибух атомної бомби.
Я прокляв все і всіх сьогодні добираючись зранку з сихова на личаківську, в обід личаківська - зелена - личаківська, і вечером личаківська - сихів! І нехай мені простить Всевишній. Але незручностей нікому не заподіяв, а от про решту... мабуть промовчу...
А я провів за кермом сьогодні 7 годин... жесть просто... зранку з Наукової до Облради 30 хвилин, потім 2 години від Облради до П.Мирного, потім 3 години від П.Мирного до Залізничного вокзалу, потім 1,5 години звітам на Наукову. А потім годину на парковку, з лопатою і допомогою 3 панів, які заштовхали...
О!!! То ми приблизно одночасно їхали по Зеленій, точніше стояли в корку в районі Батальної, напевно )) Я потім не витримав, і втік на Навроцького, і добре зробив, зекономив купу часу...
Та зелена від кільця ДСК і до Навроцького просто заблокована пів дня була. Всі буксували під горку. А вниз тролейбуси всі стояли. Я з вікна офісу спостерігав цілий день... А від шувару до ДСК я ще ніколи 50хв не їхав на роботу))