То стандартна фігня на ебеї ) Я завжди продавцям тоді пишу, чи та баба з цицьками теж в посилці буде )
На протязі цього місяця разів 5-6 ліфт у під'їзді переставав працювати. Всі ці рази, я телефонував на "Ліфт-Еко" (компанія, котра обслуговує ліфт у моєму під'їзді). Завжди вони (Л..-Еко) посилали мене нах..., не представлялись, і т.д. - завждия я дзвонив на "гарячу лінію" міськ.ради м.Львова і питання з непрацюючим ліфтом вирішувались за 1-2 години. Випадок сьогоднішній. Ліфт непрацює другу добу. Я, живу на 9-му поверсі... Телефоную в Ліфт-Еко, а мені кажуть, толерантно: "ідіть нах.., у нас немає запчастин, щоби полагодити" (це було о 20.30 год.), телефоную в той же час на "гарячу лінію" міськ.ради - заявку приймають, обіцяють вирішити становище... В 21.30 год. телефоную знову на Ліфт-Еко, а там кажуть, що питання вирішується. Через хвилин сім, десь в 21.37 - дзвінок з "гарячої лінії" міської ради: "Шановний Р...Р.., Ваш ліфт працює, перевірте будь-ласка....." Я в ах..ї...... Чому, поки не повідомиш контролюючий (чи наглядовий) орган ніхто ніхера не робить? П/С/ Запчастин не було, а ліфт зробили в неділю ввечері..... От Коперфілди......
вот віриш, дома тож бувають якісь штуки-типу батареї негріють, ліфт не праццює чи ще шось в тому роді.. правда тими питаннями займається мама-вона ту справу любить))) і якнедивно після отаких дзвінків майстри прибігають додому і просять зателефонувати шо все гуд, а коли оббиваєш пороги їм в дупі і навіть палець об палець не вдарять... ідіотизм!
І так, даю урок троління.. Маємо відео, гордість Львова - Перший Львівський Трамвай: http://www.youtube.com/watch?v=YmIv7FXUPzk#t=412 Сек. - Комент 0:16 - чому кабіна тільки одна? На дві грошей не вистачило? 0:16 - чому жовтий колір? Щоб мити ту приблуду кожний вечір? 0:19 - де наклейки на дверях, хто куди заходить-виходить, інваліди і т.д? 0:19 - наклейка Wifi-Zone де ? Де наклейка - натиснути кнопку щоб відкрити двері? 0:24 - Що за гоблін? Що за шевелюра? Донецька гопота? 0:39 - для чого реклама Електрону на весь трамвай? 1:14 - аварійний вихід? Куди? через скло? Може дописати треба - розбити скло бла блабла 1:21 - тут має бути молоточок, але.. нема... ))) 1:21 - цікаво, а вогнегасник є в салоні чи теж німа? 1:21 - зазвичай має бути точка червона, куди тим молотком лупити! 1:27 - мда, компостер 21 століття, це напевно ще з совдепії залишились. Невже важко закупити електронні компостери? 1:27 - жовті компостери за рік-два часу будуть просто огидні 1:41 - в ті ручки для пальців, зазвичай нормальні люди пхають рекламу, тут - не передбачено 1:41 - а хто сказав, що ручки в стилі кастету - це зручніше ніж без? 1:41 - цікаво, хтось міряв на який ріст лудини ті ручки чи це так.. аби було? 1:41 - жовтий трамвай і зелені сидіння - це як іОС 7 - придумали під дією LSD ? 1:56 - нафіга телефізор? Не приший кобилі хвіст! Громадське дивитись в дорозі ?! Чи зомбувати людей? Я вже хочу пульт від такого телефізора і сидіти в трамваї, канали переключати )) SpacePlatinum! 2:00 - надписи зелені треба до людей робити, ще б їх на вулиці або на даху наклеяли! 2:01 - де це пише про аварійне відчинення? 2:19 - де молоток 2 ? 2:21 - СТОПКРАН ??! На ньому пише - NOTBREMSE Це що за похебень? Якщо це на замовлення з німеччини - то чому пише по німецьки? Це напевно б/у деталь готовий побитись об заклад на пиво! 2:33 - На біжучій стрічці напевно варто писати поточну зупинку, а не всі зупинки, очі розбігаються! 2:42 - вогнегасник є.. АЛЕ ЯК ЙОГО ЗВІДТИ ДІСТАТИ В ЕКСТР. СИТУАЦІЇ ? 3:00 - вот нафіга вайфай в трамваї ??! Серйозно? Може ще стюардесу з кавою?! 3:05 - і то не працює))) 3:35 - Так, кабіна - жгі ! 3:40 - а хтось за очі водія подумав?? ВОни ж напевно після зміни розколюються від стількох екранів ! 3:42 - відкривання дверей таким звуком?! Тут і я налякався! Приємнішого не придумали? 3:45 - а хтось подумав, як ті кнопки виглядатимуть після року часу? Вони ж всі постираються! 3:51 - кнопка, збоку совєтскій діод.. геніально Ви генії Мозги нації! Фейспалм! 3:52 - розклад далі рукою заповнюється?Принтера немає? 3:55 - так що за пісок? 4:00 - полюбому - такого слова немає в галицькому лексиконі! На кіл його! 4:02 - про надсучаснішу магнітолу із USB - я взагалі промовчу.. просто промовчу.. 4:14 - 7 передач вперед і 8 назад? Ого ! То із-за того що ззаду кабіни немає чи із-за того, що він міжпланетну швидкість розвиває? 4:14 - гроші далі в пачці від маргарини Рама? 4:16 - годинник з краківського за 10 гривень?)) Іншого немає в трамваї ? 4:16 - на шурупах теж не економили )) 4:38 - я на дзеркало не відволікаюсь зате на трьоп з вами - все окей! 4:50 - в мене на дверях такий дзвінок, нафіга??! 5:01 - чому меню на англійській ? Якість 12 кадрів в секунду вражає! 5:01 - надпис електрон більша за кромку дисплея ))) 5:05 - ЧОМУ ВСЕ КЕРУВАННЯ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ? РОБИЛИ Ж У ЛЬВОВІ, В РЯСНОМУ! 5:05 - а є нічний режим? 5:15 - я був у Львові, але в цей дебілізм ні ногою не полізу! 5:25 - похилого показують ось так, а молодого - фак не показують?! 5:36 - він сказав виготовляють, а не будують як в титрах! 5:42 - а крісло то в нього жостке! 5:50 - ну якщо пише Нотбремзе - то точно з німеччини )) 6:06 - Бубес, де статуетки ззаду з шафи ?? 6:06 - мда, кабінет в стилі совдепії, тіко меблі чуть новіші.. Пшонка мозгу? 6:18 - чоловіче, для якого хіра тобі 5 телефонів ??! 6:18 - де клавіатура? Невже кожного разу монітор соваєш? 6:33 - німецькі партнери? де німецький прапорець зверху?! 6:33 - скажи но мені, Бубесе, що саме німці зробили крім Нотбремзе? 7:05 - кому на експорт? мені цікаво! Скільки було зроблено ? Де інформація? 7:10 - не вигадуй! 7:16 - з одним трамваєм змінилось обличчя міста - фантазьор, однако! 7:32 і далі - влом дивитись... Доречі, а розказати, як той трамфай в ніч перед відкриттям делегації київській волота проломив, з рейок злетів і скло розбив із-за водія-дебіла ніхто розказати нехоче?! Цікаво ж... ) Ось така то херня, малята. Ваш дід Панас!