Ти явно якесь заслане підріло. Тому що не тішися явним прогресом рідного міста а розказуєш про якусь срань. Якщо ти вже так то все на Україні ненавидеш і не любиш то здохни і не пиши тут всяку срань.А пиши ліпше на німеціких форумах як тобі в них піздато і яке в них піздате пиво і з якого ти болота вирвався.
Внатурі фуфло якесь писанув. Нормальний трамвай, явний прогрес. Зручний і великий. Тихий. Я кожен німецький трамвай за такими ж критеріями обісрати можу. Всьо тобі шось гуйово. Велодоріжки рагулі робили, трамвай рагулі... Ну так всі ж нормальні свалили на захід я так розумію) Одні рагулі лишилися без мозгів і з тупими шевелюрами чи шо? Шось не шарю ... серйозно... При всій повазі.
Це все, що ти можеш сказати людині, яка думає не так як ти? Мда, як низько... Тема ж для флуду, нє ? ))
Rico я от просто коли побачив в гордості львова російську мову на консолі того трамваю - мене повело ) 23:28:14
Та який холлівар, чи що там.. люди елементарного не помічають... Надобраніч! P.S.: "якщо ніхто обсирати не буде, то машини LADA й наступні 30 років такі самі робитимуть.."
Спокуха, не треба обзиватися, тут місце для дискусій а не для срачу. Не зважаючи на флудне місце, правила форуму про образу учасників ніхто не відміняв. Тому baksius отримує усне попередження за клон матюка по відношенню до іншого учасника. Будь - ласка, говоріть що хочете але не в образу інших людей.
не раді образи, просто цікавить чому у Себастьяна фото жаби із "Muppet Show"? Себастьян, ти що родич Джеймса Маурі Хенсона? Ану признавайся!
Я відповім тобі на твоє питання тоді, коли ти відгадаєш чому FAN CLUB IZZY у підписі, яке відношення він має до Кернета і скільки вікон на захід було у його помешканні )
моя думка: Іззі - персонаж, наче не від світу цього, вона навіжена і непередбачувана, схильна до змін настрою, любить складати неправдоподібні історії, незамислюючись ні на секунду, вона збреше не заради вигоди, а просто за примхою, передбачити її поведінку неможливо. Мабуть Іззі - це твій герой. Обоє цих персонажі є комедійними, щоправда із різних програм, шоу, мультиплікацій. якщо "у його" будемо розуміти, що "у Кармета", то жодного вікна не було, він мешканець болота.
Ні, ти не вгадав... думаєш занадто складно... Ось тобі підказка: Ти часом мультфільми наніч не дивишся? Бо я ні! Хоча варіанти більше не приймаються... якось колись, може, зустрінемось - тоді не забудь спитатись! Асалам Алейхум!
Судячи з твоїх цілей: краще бородата діва в ліжку, ніж модель по телевізору: https://www.youtube.com/watch?v=TP1DF-_PfwU
Це прікол з камідіклабу. А от про бородатих я не говорив, тому це відать твоя ціль тому і чухнув з України бо тут не знайшов.