[Size=+2]УРА!!ПЕРЕМОГЛА, ВСІ ВІТАЄМО КОНЧІТУ З ПЕРЕМОГОЮ! УРАААА [/Size] [Size=+2]УРА!!ПЕРЕМОГЛА, ВСІ ВІТАЄМО КОНЧІТУ З ПЕРЕМОГОЮ! УРАААА [/Size]
Уже 4 дня, як в ліфті поміняли лінолеум....... (без коментарів).... мене вкурвил_о.... В п'ятницю приїхав додому, бачу, як біля під'їзду прибиральниця із сусідом ріже (кроїть) лінолеум, не придав цьому значення, потім повертаюсь зі стоянки і бачу (те що на фото). Все це, звісно, добре але в мене питання - скільки ЖЕК скосив бабла?, і скільки довго воно прослужить? Куда, мля, звертатись за уточненням? Бо попередній лінолеум (3 роки тому), ми стелили із сусідом, знімали в ліфті плінтуса і в натяжку його стелили. Ось фото, що я маю сьогодні в ліфті, вони довбой@би..... Я дивуюсь, як ще не зпіонерили.....
Сижу і не перестаю дивуватися нашим автолюбітялям)) Ну от нашо?)) Хто хоче потролити - ссилка http://www.drive2.ru/l/3865418/
Ну як нашо, а вікна нашо тонують? Аби сонце менше пекло, щоб кількість промені не проникали. Так жеж номер під плівкою вигорати не буде, плюс це 100500 до авторитету і швидкості розгону автомобіля до 100км/год і назад))) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Ті підарас№ їздять на ВАЗ 21099 держ.номерний знак 0813..... ДТП оформляти не вміюти, безпеку ДР не забезпечують, хамлять, гроші вимагають за свій приїзд (старший екіпажу - прапорщик міліції Іванцьо), він ще може розмахувати табельною зброєю. Тапком його, так!
а детальніше ? Ті підараси бояться одного - розголосу їхнього безпрєдєлу, тому якщо якийсь двіж - завжди треба знімати на камер, або хоча б вигляд дати... Вони тоді себе зовсім по іншому поводять.. Фото з місця дтп теж викладуй ) Дописів: 1,116 Дописів: 1,117 хехе ))