розпиздьохали мені мобілу, за тещо знімав.... Станом на сьогодні ком.взводу ДПС, пропонував гроші - я відмовився (ніколи не беру з лап мусарів), забрав пошкоджений телефон, зобов'язався повернути відремонтований через 2-3 дні.
Треба було подзвонити одноклубникам, ми би (хто зміг би) зїхалися, наваляли би йому і в "дай" він би вже не працював, а тішився з інвалідного візка дикою природою парку на території лікарні, що на Кульпарківській. Можливо я перебільшую, але таке бидло треба навчити себе вести культурно.
підтримую.....всякі випадки бувають, а підтримка завжди потрібна, оскільки здається знаєш все, але в стресовій ситуації "мізги" починають потрохи тупити.
Не переживай. Мав подібну ситуацію на початку вересня (з маршруткою). Виглядає страшно, але все робиться. Головне майстра хорошого найди (можу дати контакти свого).
наразі буду вирішувати всі питання документально, суд, висновки і т.п. за майстрів буду мати на увазі - дякую!
Фігасє...співчуваю. Але як каже і головне, що ніхто не постраждав (я надіюся). Шкода, звичайно, що так сталося, але це залізо і воно ремонтується. Не сильно засмучуйся, все наладиться
крім ютубу, можна на будь який віртуальний репозиторій: dropbox / one drive / iCloud... - потім лінк закинути в 'нове повідомлення -> відео'