Доброго всім,купив собі гольф 2 мотор 1.8РВ шукаю.хорошого майстра проблеми незаводиться неможу вияснити причину попередній власник говорив зажигания але все поміткам і мотор непрайює набирає оберти 1000—2500 а зараз взагалі незаводиться підскажіть будь—ласка хто може подивитись до гольфа?
раз тут тема для флуду, то попитаю: який рік, фото, ціна (якщо не секрет)? карб/інжектор? як правило, на ремонт треба до когось їхати. не знаю, хто б міг зробити діагностику на виїзді. тим більше, не ясно, чи то треба моториста, чи когось по карбах/інжекторах, чи електрика. причини можуть бути різні... хіба на якийсь сервіс тягнути, але якийсь надійний, щоб не міняли все підряд... п.с. можна писати про проблеми в окремих профільних темах, наприклад Не заводиться
Двигун такий як в мене)))) РВ 112 коней гті. Так заводиться чи не заводиться зараз. Тут два варіанти або нема чому горіти, або щось не підпалює.))))
Повний інжектор 87рік та шукаю майстра толкового був в одного він нарікав на трамблер але толку 0 потім на бортовий але бортового незнайшов імено такого а 1500грн викидувати за бортовий нема толку якщо неточно причина
Незаводиться,або заведеться з разу 15того і коли тільки нажимаєш на газ тримаєш 2000обертів тільки чуть менше все зразу починає трясти і глохне
Кинув тобі в ПП інформацію, завжди допомагало, там є твої симптоми. Самому можна без питань розібратись. Але ціни на елементи які можуть не працювати тебе ой як здивують)))), шрот допоможе але не факт що на довго маю подібну ситуацію зараз з РХХ.
ну не знаю, чого не кинути зимові колеса на якісь сталюки і самому перекидати, коли захочеш? за 2-3 роки окупляться ті диски і економія часу (черги)
Так давно зробив, і дуже зручно. Правда всеодно на шиномонтаж їжджу Але не спішно то все виходить норм та і ціна теж не 200грн
Сьогодні перезувся за 255 грн. (4 колеса) на Шипшині що по Стрийській на Ашан, перед мною було дві машини. Вже далі нема куди тягнути, бо в середу по прогнозу сніг. Казав дядько котрий за мною був в черзі, що на головній точці Шипшини вже нині страшна черга.
я так зробив ше 10 років тому, відрвзу, коли машину купив. перекидаю сам, маю домкрат, час і натхнення ) до речі, на мийці не був ні разу за 10 років. мию сам або дощ ))
Я на автоматичну мийку на Луганській їжджу, правда нечасто. 10 грн в автомат, випадає монетка, її в інший автомат і пару хвилин маю щоб обійти навколо з шлангом машину. Самому мити з мочалкою... зимно і лєнь. Там ще і пилосос є, теж за 10 грн.
Раніше теж там полоскався. Але в моїх очах, вони скурвились, халтурять на тиску і шампуні. Рекомендую на Науковій, там де між Сільпо і Арсеном. Норм і не жетони, а гроші ))) Тиждень тому за 45 грн. і відмив і попилесосив і наполіролив. Завжди використовую мочалку, і нвхто не хариться і не забороняє по часу.
Ну в мене наприклад колеса мінімум 17" влізуть на гальма)) А їздити на 17" стальних дисках це повний кретинізм))))
Я сьогодні купив нову зимову резину на паралельну пару дисків, то за всю роботу ("взування" дисків, балансування, перекидка коліс) на Шипшині (вул. Стрийська) віддав 320 грн. Ну і тепер на зимових R16 вожу повнорозмірною запаскою літню R17. Інші 3 колеса житимуть на балконі...