Пацани, для тих хто в танку, таких як я - в чому прикол з тими різними розмірами? В мене R15, то що - можна на дисках інший розмір втулити? І що то дасть?
Ні, не втулиш. Хіба профіль інший. Особисто у мене 2 комплекти дисків і на них відповідна резина: 1. Зима - R16 215/55 2. Літо - R17 235/45
Оскільки є 2 комплекти коліс, то навпаки - купляти ще й докатку було б заморочкою... + R17 235/45 ідеально лягає в нішу для запаски.
загальний розмір колеса має бути однаковий, не заежно від розміру диска. чим быльший диск, тим нижчий профіль гуми. на кожну машину можна ставити певний розмір дисків, від і до. для кадді: Шины и диски для Volkswagen Caddy (Фольскваген ) купить, цены в Днепропетровске, Запорожье, Одессе, Харькове, Полтаве | Краина шин
слухайте, а як відносно того податку, що з кожного громадянина стягують аля на армію? то типу не рахується? хтось веде облік тих гігантських сум чи то все полтораку на хату?
що докатку, що ваше 17" можна ставити лише на задню вісь. Можна ставити все, аби лише тільки підвіска то переварювали і влазило в арки.
1,5% - щомісячно утримую із заробітніх плат всіх штатних і нештатних працівників на користь держави, як військовий збір. Гадаю, що так... Але якесь казначейство чи профільне міністерство. Не думаю, що пересічний громадянин має доступ до цього, хіба по запиту, або ж повинні десь пубоікуватись звіти, як по ПДВ. Щодо допгмоги, не враховуючи збору державою, то вона є добровільна і на розсуд кожного, тому можеш заспокоїтись і не будоражити інших.
нахай краще б державний примусовий збір був б також добровільним.. розікрали всю армію, а тепер людей доять!
Пропоную не дискутувати тут на ту тему, оскільки вона перейде в площину політичних дебатів. П/с/ допомога, пожертва - справа виключно добровільна )))
OK, в завершення розкажу притчу з реальними подіями.. В німцях є податок на утримання церкви, який знімають з заробітньої плати. При середньому заробітку за все життя 1ї людини (40 робочих років) це приблизно 25-30 тисяч євро. Тобто всі церкви повністю утримуються за рахунок держави, тобто податкоплатників. І представ собі, тільки в українській церкві (так, тут є такі, для мєсних парафіян з україни) ходить слуга божий під час занять богослужінням з тацею і кожному її в писок тицає аля дайте ще і народ дає, бо не зручно ж перед кулєгами по службі. Ну якось так, з миров Вам, брати і сестри!
Це ідея для стартапу. Треба тільки церкву там відкрити) ага і взагалі зробити всі податки добровільними) нехай син Пороха платить. декларує майно і доходи, служить в армії, їздить на авто по правилах, не смітить де попало. А я краще звалю в Німеччину. Зареєструю церковну громаду і буду мати і від держави і на тацю збирати. А головне вказувати звідти що і як тут треба робити
Ну просто цікаво, податок стягують, це мільярди гривень, мільйони баксів.. По суті активних військових дій на сході більше немає, а кількість військовослужбовців в принципі не змінна за останні роки коли не було податку.. то питання - куди бабки йдуть, мейсон? Я нікому не вкзаую віддавати свої бабки чи ні, просто логіка цікава..
1. Чуєте, бородаті адміни чи модери, перенесіть то до флуду, шоб можна було незасмічувати цю тему і продовжити даний дискус. 2. Керміт, от ти кажеш про офіційний податок громадянина на церкву, там за бугром. В мене виникає питання, щодо того чи то всі платять, чи якось хто ходить, а як щодо іншовіруючих, як мусульмани? Просвіти. @електрик , от знаю, що маєш відношення до 80-ки. Чи знаєш такого собі Кобєльнік (якось так) Микола, це той шо втілює проект "Фенікс" (снайперська тєма) в області? Наприклад йому наші організації по Україні, всі допомагають матеріально. Що про нього можеш сказати? На разі, в нас в державі, примусу до якоїсь віри не має. І священослужителі є різні. Дуже багато не совісних. Скажу по собі, що я в місяць віддаю більше 10% свого не так заробітку, правильніше було б назвати - грошового приходу відвідуючи церкву. Бо я так хочу.
ти читати всієш добре? пишу ж церква, мечеть, палатка чи хоч посеред вулиці.. коли робиш прописку вказуєш віросповідання і з з/п знімається податок кожного місяця в незалежності від того чи ти ходиш молебитись чи ні..
от як я маю перенести, як ви з дізелем пишете і по темі і не по темі причому в одному дописі Виходить переносити вашу писанину по темі в флуд? Чи лишати флуд тут? чуєш, діагност броватий, давно сам в доктора був?