Маю брошурки, які він залишив, та й був особисто на тому об'єкті. Скажу так, шо готується вишкіл для молоді та інших, така собі реальна база снайперів із вертолітним майданчиком. На теренах Дрогобиччини. Завтра закину.
От тут я вже не зовсім розумію... Чому тільки на задню? Щоб на моєму передньому приводі не було перекосу тяги коліс через зчеплення резини?
фу, які всі вульгарні в такій світлій благородній темі.. і як вам після такого гроші віддавати/довіряти..?
Шо сі робе, прафіяни??? Чого всіх безбородих і броватих забанили? Я до якої категорії сі відношу? Бо сама боюся озвучувати..))))
Цивілізований перший світ - такий "цивілізований" і "перший", що далі нікуди. Хоча.. ще побачимо далі. А зараз - Британія попрохала ООН виключити з вжитку словосполучення "вагітні жінки", оскільки трансгендери (ті що пришили собі член і відрізали цицьки) теж можуть бути вагітними. Отже, коректний вираз - це "вагітні люди". It’s not women who get pregnant — it’s ‘people’
Нехай краще внесуть в ООН законопроект про стерилізацію членопришивальниць, і питання не виникатиме. Так буде правильніше!
Всім привіт! ))) Всім-всім-всім.... і адмінам, і бородатим, і лисим (таким, як я коли пострижусь), і всім кого знаю/не знаю, всім привіт, навіть персонажу привіт! Вийшов з бану, але аналізую свій настрой, то гадаю шо ненадовго )
Згідно шинного калькулятора, різниця в діаметрі всьго 2мм., так як це докатка і користуються нею мінімум думаю КПП ніц не буде!!