Тема для флуду

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем scirocco, 11 лис 2009.

1. marchello

marchello Місцевий

2008 Caddy 1.4 газ IV покоління (перед тим 2 роки Таврія)
    Хто чув пісню киянина про українську мову, там в тексті щось таке:

"я кажу ``привіт``, а мені зразу - ``ти зі Львова?``, я відповідаю ``я з України``"

Хто автор і як називається пісня?

2. marchello

marchello Місцевий

Яку недорогу цепуру на R15 хто порадить? Збираюся возити в багажнику і одягати часом в складних випадках.

3. marchello

marchello Місцевий

4. marchello

marchello Місцевий

Читаю новину "відкрита планета, яка суперечить законам фізики"
    Нез'ясовно великих розмірів: відкрита планета, яка суперечить законам фізики
    Існування такої планети може стати серйозним викликом для сучасних теорій утворення планет

І ото собі думаю - як тепер далі жити з цією інформацією? ))

5. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Для порівняння кого цікавить.. Чувак детально написав як отримують водійське посвідчення в цивілізованому світі. Підтримую пост на всі 100%, теж через то все проходив.. А як здають на права в Україні?

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. marchello

marchello Місцевий

7. marchello

marchello Місцевий

Знайшов текст, який варто опублікувати і тут.

Отримав докір від родича, що я «занадто критичний до нашого радянського минулого». Наводжу злегка відредаговану відповідь:
    Я розповім про розподіл Німеччини на Західну і Східну — хто який протегував і в якій краще жилося людям. А потім — про розподіл Кореї на Південну і Північну, з такими ж наслідками. І про напад на Угорщину в 56-му, на Чехословаччину в 68-му, на Афган у 79-му... Згадаю про Придністров'я, Абхазію, Південну Осетію, Крим...
    А на Криму я зупинюся докладніше — розповім про підлий, зрадницький удар у спину, про Будапештський меморандум, про "зелених чоловічків", яких там спочатку "не було", а потім, виявляється, були, про їх медалі "За визволення Криму" з датами від 20-го лютого (коли Янукович ще й не думав втікати), про "ми були готові застосувати ядерну зброю" проти нашої країни, яка цю свою зброю раніше віддала "їм" в обмін на гарантії своєї безпеки...
    І дуже, дуже докладно буду розповідати про найбільший штучний Голодомор в історії людства, організований "найпрогресивнішим у світі режимом" на території України і Кубані (більшість жителів якої були Українцями, і яка свого часу була частиною України - див. мапи 18-го року і перепис 26-го). Розповім про розстрільний "Закон про 5 колосків", про те, як у людей відбирали всю знайдену провізію (навіть приготовлену!), про кордони НКВС, що блокували людей у вимираючих селах, про ешелони українського зерна на експорт, покажу світлини та кадри хроніки — щоб ніколи, НІКОЛИ мої діти й онуки про це не забули, завжди пам'ятали, хто це з нами зробив, і унеможливили повторення!
    А ще — розповім про колективізацію, розкуркулення, насильницьку депортацію цілих народів, репресії 37-го, «розстріляне відродження», червоний терор, особливі трійки НКВС, масові розсилання, дитячі (!) концтабори, дам почитати "Архіпелаг ГУЛАГ"... Узагалі - дам почитати як ставилися до того режиму видатні радянські діячі науки й культури, які творили не завдяки, а всупереч тій системі, і якими так пишаються ті, хто асоціює себе з "совком".
    А коли мова зайде про "велич" радянської медицини, науки і освіти - просто дам порівняльну статистику по дитячої смертності, середньої тривалості життя, рівню наркоманії та алкоголізму, кількістю патентів і Нобелівських лауреатів, рейтинги ВНЗ світу...
    Та багато ще про що розповім - і про закриті кордони, і про порожні полиці, і про талони на їжу... Щоб мої нащадки дуже добре знали - від чого ми так біжимо і до чого НІКОЛИ, за жодних умов не можна повертатися. І щоб своїм дітям/онукам теж це передали!
    От скажи - якими досягненнями режиму можна виправдати все це пекло?! Коли я чую щось на кшталт "в Союзі було й багато хорошого", для мене це рівносильно вихвалянням кулінарних властивостей гівна лише тому, що воно тепле.
    І коли ти наступного разу заговориш про "наше минуле" - знай, що я ні на секунду не забуваю про все те, що тут написав!
    Георгій Кістяків

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    в біомаси коротка пам"ять

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. marchello

marchello Місцевий

Нині приходжу на стоянку, а там в будці охоронця - бабуся !
    От постидався запитати, чого вона там - чи в спецназі служила, чи просто чоловік запив і попросив з будуна вийти на зміну...

10. marchello

marchello Місцевий

Лементував читаючи коментар до мультика про Петрика П'яточкіна:

мультфільм оповідає «про ламання особистості в умовах тиску колективістської ідеології»

…в особі Петрика ми бачимо яскраву вагому постать українського дисидента колоніяльної совєтської доби.
    Виходячи з московського прізвища головного героя анімаційної драми, з великою часткою імовірності можемо припустити,
    що Петрик П'яточкін, за прихованим задумом автора, мусив проявити перед глядачем внутрішню суперечність ментальності етнічного креола.
    Маючи можливість знайти своє місце в окупаційній системі, головний герой долає в собі імперський комплекс загарбника і,
    роблячи свідомий вибір на користь поневоленого зрабованого матірнього народу, стає до безкомпромісного герцю із совєтським
    тоталітарним монстром.

Як Петрик П'яточкін слоників рахував — Вікіпедія

• Смішно Смішно x 2
  11. marchello

marchello Місцевий

• Смішно Смішно x 1
  12. marchello

marchello Місцевий

Фінська компанія Fazer каже, що першою в світі починає виробництво хліба з комахами.
    Fazer first in the world to introduce insect bread to grocery stores
    А як же китайці? Ті, хоч хліба в нашому розумінні не вживають, та поживних комах та хробаків давно гамають з різними стравами.

Вулична їжа в Китаї - поживні комашки та хробачки

13. marchello

marchello Місцевий

14. marchello

marchello Місцевий

4 роки тому хтось опублікував допис I am a time-traveler from the future, here to beg you to stop what you are doing. • r/Bitcoin на популярному форумі reddit, наче від імені мандрівника в часі. Застерігав людство про загрози від цієї криптовалюти. Посміялися і забули. Зараз, коли справдився його прогноз (10000$ за біткоїн у 2017 році), почали уважно читати знову. Історія в тому дописі цікава, автору варто писати наукову фантастику. Далі побачимо...

Останнє редагування: 28 лис 2017
    • Смішно Смішно x 1
  15. marchello

marchello Місцевий

На морозі здох акумулятор в мого Кадічка. Пробував прикурити від Таврії - не завівся. Мусив витягати акумулятор і заряджати на балконі два дні. Нині підключив - завівся :yahoo:

16. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Всьоооо.... Бобік здох....

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Шо сі стрєсло?

18. marchello

marchello Місцевий

Мій бобік (Кадічок) бігає. А що з вашим?

19. RaZoR

VW G4 (BCA)2003p також був
    клуб тухне..

20. RaZoR