після Нового Року фабрика Лучанка відкриває і запускає новий бренд: - послуги для прокурорів - шиття справи білими нитками - послуга для судді - підшивання довідки до справи про дозволеність отримання хабарів - послуги для ДАІ - різнокольорові вишиванки на полотні водійських прав )))))))) - для водіїв - вишивання броньованими нитками на номерах авто букв ВР, АП, СП, КМ спец послуга - золотими нитками на Хамері -3 - ЛОХ
Підкажіть будьласка на мій Корадо ВР6 можна поставити мотор 1.3 карб? Хто з таким вже стикався? Які там підводні течії і камні???
Давай мінятись. Я тобі 1.3 - на карб переробиш собі (від Бугатті поставиш, читав що ідеально стає), а ти мені віддаш свій 2.8 ВР6.
не знайшов такої теми, тому: в моєму авто що мало стояти, ну тіпа з заводу, резонатор чи каталізатор і що буде якщо його нема (вирізаний)
якщо вирізаний - біжи в МСЕК, відкривай лікарняне, щоб дали групу. спочатку третю дадуть, а потім можуть і на другу закосити))))) там пільги є. Буш в недозволених місцях паркуватись і нічого тобі за це не буде)))))
2 Гольф 2: Та які мажуть бути підводні граблі коли такий рокет ставиш на машину. Єдине шо люди які собі ставили таке то казали шо треба якорем машину обладнувати або парашют для гальмування бо вашко спинити.
2 Гольф 2 - там підводних грабель нема!!!! є тілько сі лопати...шкрябачки замість парашуту краще вцепи тент. продам бак з В3. переварений на Польщу...на сигарети....
Хіппі-кар рішає. Мені подобається як в крокодила зубки гарно получілісь) http://cs1350.vkontakte.ru/u8549261/99204649/x_0b73bfa8.jpg