є один секрет. треба добре провітрити машину, перед тим, як лишити її на морозі (особливо на ніч). щоб водяна пара вивітрилась, то вона конденсується на вікні і замерзає.
В чому проблема кондюк включати , я включаю на клімі кнопку окрему на розморозку лобового і автоматично кондюк включається , розпотіває за 1хв
Буде кондюк - буду включати ))) Поки що наловчився останні 5 хвилин поїздки їхати з відкритим вікном - холодно, але ніби працює )
В якій то темі, жаба хотіла щоби я салідолом там одне місце змазав? Кароче, я того не зможу зробити, але той знайомий що має той салідол, то казав жи може змазати і ше задути компресором у важкодоступні місця.
більшість з них, мабуть, "мертві душі". хтось забанений реєструавася 10 раз під різними ніками, от і маємо 10 ДН. і так 30 раз ))
Автосалон, где авто не продаются годами. Фото: Авто новости от AUTO-Consulting - Автосалон цікаво, чи можна їх купити і за скільки ? )) а ще цікавіше, чи є такі ж салони, але з VW.
То, коли мене забанили на місяць, через то шо напіську жабу відіслав, то я тоже лєві/ий акаунт робив і моніторив форум. А потім, крв мать мій основний акаунт " зашатався" і попав в жорна, як нєугоднік.
Для тракторов BELARUS доступна лимитированная тюнинг-версия: Авто новости от AUTO-Consulting - BELARUS а може то хапнути собі такого? тюнінг, лімітед едішн і все таке )) то покруче олроуда: і на село, і в гори, і на роботу можна. і недорого в принципі...