Не поняв тільки, де в нього там педалі, чи нема зовсім? Чи погано дивився. І ще чисто теоретично цікавить - наприклад знайшов я такий гробик в лісі, відчистив і поміняв там що треба щоб бігав... А як з документами? Власника може вже давно нема. Їхати все одно не зможу? Так в дворі поставити по приколу, або хіба що в село віддати, де ніхто не дивиться документи, щоб бульбу возити з поля...
В гамериці ти можеш машину взяти будь відки, купити, вкрасти, "падарілі" і доки не обовязкові, мож сказати власник не надав доків, то тобі оформлять нові якщо машина не в розшуку -аби реєстраційний збір заплатив і страховку оформив, і Antique номера дадуть якщо машина старше 30 років.
Кароч пацани, прикол. 1) Гуглити сайт o'reilly auto parts 2) на тому сайті з автозапчастинами ввести 121G в пошук. Насолоджуємося!
Всім привіт. Коли заводжу Таврію, вихлоп дуже чорний. Пізніше так сильно не кадить. В чому може бути справа? Здати на металолом не пропонувати )))
А що з рівнем масла... Взагалі темний колір диму - це чогось дуже багато, ще й не згоряє... Або масло (але там більш навіть синюватий буває), або паливо...
Рівень масла в нормі. Таврія карбюраторна. Перелив може бути, бо я коли перед тим давно не заводив, багато разів тисну газ коли заводжу, бо інакше глохне. Ну якщо просто перелив, тоді ок. Буде ліпша погода, віддам хай все цілком оглянуть. Шкода хлопа щоб лежав під машиною на холоді.
Всім привіт. Хто ще не в курсі, є такий канал в мобільній рації Zello під назвою varta1 про ситуацію на дорогах Львова (і не лише). Зручно, коли є десь аварія в місті і проїхати нереально, а тут хтось з водіїв підказує що треба об'їжджати то місце десятою дорогою. Зараз на каналі близько 50 людей, явно все місто не покрите, треба ще людей )) Тож підключайтеся. Також цікавить, чи в машині звичайні рації люди тримають. Ну таксисти хто зі старших, мабуть так. А взагалі? Ось думаю над придбанням чогось простенького.
Всім привіт. Хочу в своєму Кадічку зробити вентиляційні дірки збоку в салоні. Всередині щоб шторкою відкривалося/закривалося. В літі щоб відкрити і трохи більше повітря в дорозі пасажирам було. В зимі закрити щоб не мерзли. Десь таке хтось робив, можете порадити? Дякую.
не робив, але думаю треба сверло погрубше взяти і вперед ) ну і потім краї бляхи зафарбувати, щоб не ржавіла.