Тема для флуду

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем scirocco, 11 лис 2009.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    В певних розділах теми можна створювати лише після того як набереться ваших дописів більше певного числа...

2. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    в мене майже всюда пише -"У Вас недостатньо прав, щоб писати тут.)"

3. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    зрозумів, дякую.

4. marchello

marchello Місцевий

2008 Caddy 1.4 газ IV покоління (перед тим 2 роки Таврія)
    Тобто спочатку залишається писати в темах, створених іншими людьми. Далі, залежно від налаштувань форуму, модератор вмикає вручну або ж вмикається після досягнення певного числа дописів.

5. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    ахаха, флудить нада)) блін шукаю дещо срочно, а тут така лажа....

6. marchello

marchello Місцевий

Чим флуд не тема, ті ж користувачі читають, можна тут писати про пошуки.

7. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    крч народ!!! мені потрібно піддон масляний до гольфа 4 мотор 1,9 турбодизель. Хто може має??? або згає де є.
    А і ще треба сервіс де можуть глянути до турбіни(вся в маслі)... хто що порадить?

8. marchello

marchello Місцевий

Міняв масло в моторі і задній амортизатор на Навроцького, номер не пригадую. Якщо від трамвайної колії їхати, то по правій стороні, пише на гаражі liqui molli. Роблять швидко і після них все в машині в порядку. Може там подивляться турбіну, не знаю. 0674209469 до них телефон.

9. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    дякую гляну

10. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    а і да першочергове, треба колеса літні195, 65, r15 б.у. це на один сезон, щоб по ремонтах їздити міг)) де у Львові продють?

11. marchello

marchello Місцевий

Ти немісцевий, чи недавно за кермом? Без образ. На Шипшині в центральному офісі коло Метро на Городоцькій в першу чергу треба питати. А якщо треба дешевше знайти, то можна на price.ua спробувати знайти. Але в Шипшині зразу ж гарантія і свої власні шиномонтажі.

12. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    і то і друге)) ок дякую, гляну

13. marchello

marchello Місцевий

14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    На вул.Зелена, 147 (чи 149) де Фрезерний завод. Там б/у до кольору до вибору. Достойні варіанти у них є.

15. marchello

marchello Місцевий

Ще є продаж вживаних шин по Луганській, біля Сихівського мосту як поворот на Нову пошту № 3. Там біля того продажу, тільки ближче до моста, є шиномонтаж. Якось я заради приколу питав там в дядька, чи варто брати оті вживані. Він каже, що в принципі, в Європі кращі дороги, там більше слідкують за зношуваністю шин, і їхні вживані - то наші майже нові. Ну я би взяв того дядька з шиномонтажу з собою, дав би йому 50 грн і попросив глянути, щоб фуфло самому не вибрати, там відстань менше 100 метрів, думаю погодився би.

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я брав свої вживані шини на авторинку на Зеленій. І знаю з перших рук які шини возять ззакордону (мій брат возить для перекупів). Схема така - перекуп (тепер поважний бізнесьмен) виходить наприклад на компанію таксі десь в Римі, чи Гамбурзі, чи ще де...де політика держави така, що таксисти мають ставити нову гуму щосезону, тобто вживана гума сезон максимум має, і вона в доброму стані, наприклад хранцузький мішлєн таким чином легко можна взяти якомусь там хранцюзькому Парижі;) І куди їм ту гуму дівати? викидати? а тут як тут наш бізнєсьмен... і з самовивозом... і ось так завантажується TIR під завязку і женеться на польський кордон, а тут якраз мій братєц жене свій бусик щоб той TIR роздерибанити і завезти до Львова чи ше куда на базар.
    Правда я бачив як ту гуму скручують в три погибелі щоб обєм менший займала, але якщо гума добра то корд витримує.

17. marchello

marchello Місцевий

З 31 травня на деяких вулицях Гамбурга починають забороняти старші дизелі. Так розумію, власники мають різко знизити ціну і ті авто невдовзі з'являться на наших вулицях.

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    спочатку в Польщі ще поїздять)

19. nazik261

nazik261 Ha3ap

Golf 4
  20. Mmaricson

Mmaricson Початківець

Golf 4
    народ, хто знає де у Львові є сервіс по ремонту турбіни, так щоб можна було загнати туда машину, і щоб там все зробили

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)