В певних розділах теми можна створювати лише після того як набереться ваших дописів більше певного числа...
Тобто спочатку залишається писати в темах, створених іншими людьми. Далі, залежно від налаштувань форуму, модератор вмикає вручну або ж вмикається після досягнення певного числа дописів.
крч народ!!! мені потрібно піддон масляний до гольфа 4 мотор 1,9 турбодизель. Хто може має??? або згає де є. А і ще треба сервіс де можуть глянути до турбіни(вся в маслі)... хто що порадить?
Міняв масло в моторі і задній амортизатор на Навроцького, номер не пригадую. Якщо від трамвайної колії їхати, то по правій стороні, пише на гаражі liqui molli. Роблять швидко і після них все в машині в порядку. Може там подивляться турбіну, не знаю. 0674209469 до них телефон.
а і да першочергове, треба колеса літні195, 65, r15 б.у. це на один сезон, щоб по ремонтах їздити міг)) де у Львові продють?
Ти немісцевий, чи недавно за кермом? Без образ. На Шипшині в центральному офісі коло Метро на Городоцькій в першу чергу треба питати. А якщо треба дешевше знайти, то можна на price.ua спробувати знайти. Але в Шипшині зразу ж гарантія і свої власні шиномонтажі.
Про систему рейтингу громадян в Китаї: Державний нагляд за громадянами в Китаї справді лякає – DefenseOne
На вул.Зелена, 147 (чи 149) де Фрезерний завод. Там б/у до кольору до вибору. Достойні варіанти у них є.
Ще є продаж вживаних шин по Луганській, біля Сихівського мосту як поворот на Нову пошту № 3. Там біля того продажу, тільки ближче до моста, є шиномонтаж. Якось я заради приколу питав там в дядька, чи варто брати оті вживані. Він каже, що в принципі, в Європі кращі дороги, там більше слідкують за зношуваністю шин, і їхні вживані - то наші майже нові. Ну я би взяв того дядька з шиномонтажу з собою, дав би йому 50 грн і попросив глянути, щоб фуфло самому не вибрати, там відстань менше 100 метрів, думаю погодився би.
Я брав свої вживані шини на авторинку на Зеленій. І знаю з перших рук які шини возять ззакордону (мій брат возить для перекупів). Схема така - перекуп (тепер поважний бізнесьмен) виходить наприклад на компанію таксі десь в Римі, чи Гамбурзі, чи ще де...де політика держави така, що таксисти мають ставити нову гуму щосезону, тобто вживана гума сезон максимум має, і вона в доброму стані, наприклад хранцузький мішлєн таким чином легко можна взяти якомусь там хранцюзькому Парижі І куди їм ту гуму дівати? викидати? а тут як тут наш бізнєсьмен... і з самовивозом... і ось так завантажується TIR під завязку і женеться на польський кордон, а тут якраз мій братєц жене свій бусик щоб той TIR роздерибанити і завезти до Львова чи ше куда на базар. Правда я бачив як ту гуму скручують в три погибелі щоб обєм менший займала, але якщо гума добра то корд витримує.
З 31 травня на деяких вулицях Гамбурга починають забороняти старші дизелі. Так розумію, власники мають різко знизити ціну і ті авто невдовзі з'являться на наших вулицях.
народ, хто знає де у Львові є сервіс по ремонту турбіни, так щоб можна було загнати туда машину, і щоб там все зробили