Я ще ніц не вирішив, ще думаю. Сонячна енергетика - цікава штука, та зараз це в мене хіба що на рівні дитячого нічника, який заряджається від світла, дуже зручно, але не серйозно.
А я б і не переймався... ітак, все зводиться до того, що кінець світу не за горами. Людство вашчє ауєвше))) "Там" не знадобиться вся ця шняга.
Згідний що не за горами, та якщо на цій думці серйозно зосередитися... Хтось зі студентів в'їжджає в общагу і клеїть шпалери - здавалося б, для чого? Через 5 років все одно виїдеш, а може вилетиш скорше, то для кого я це клею... Але тоді і зуби чистити нема для чого. Кароч, логіка непродуктивна. От навести порядок у відносинах з Богом поки ще живий - інша річ.
Народ, всім привіт!!! Стикнувся з проблемою акумулятора...(((( Акума прослужила 3 роки, зараз починає потрохи вмирати (машина заводиться вже тільки з другого разу) гадаю пора його реанімувати (долити дистилят та підзарядити). Хто зможе мені з цим допомогти?
Ідь на Зелену 147 там тобі порадять і допоможуть, і навіть, можуть акум на заміну дати поки твоїм займаються.
Якщо тільки свинцеві пластини ще не сиплються, і є можливість відкрутити банки (бо є такі акуми що не підлягають обслуговуванню), то допоможуть за адресою, що вже вказана вище.
Насправді якщо мати чим міряти густину електроліту і вміти це робити, тоді це можна зробити самостійно (але я краще везу до майстрів). Потім на добу поставити на балкон (в хаті свинцеві акуми заряджати не можна) на автоматичну зарядку. Автоматичну, бо при досягненні цілі зарядне повинно перейти в режим зберігання. Така зарядка коштує якісь 400 грн в автотоварах.
про зарядку акуми і послідовність - я знаю добре, тому тут і запитав про реанімацію, бо немаю ні зарядно (точніше задимілось зарядне, ще радянське було) ні ареометра...тому що в мене акума з пробками на банках... доречі - зарядне за 400грн - то якась під@обка китайська а не зарядне...
всім привіт, хлопці. Вибачайте, що в не тему. Можливо хтось має на продаж підрульові перемикачі на г2?
так, Зелена 147 - магазин Вкумуляторів...вони підзарядкою не займаються - це магазин... а рядом п.Михайло - займається реанімацією акуми
А питав? Бо я питав, і там в магазині доливали мені дистилят, також ставили на зарядку. Може щось змінилося, то було рік тому.